Feest mee met Murphy’s Law en ZoZo tijdens Proost!

15 maart 2018 11:36

Feest mee met Murphy’s Law en ZoZo tijdens Proost!

Op zaterdag 31 maart 2018 wordt er voor de eerste keer “Proost! Vier feest met al je maten” georganiseerd. Een ouderwets gezellig feest in de feesthallen van Slump Catering & Events in Bant. Vier bands, waaronder Murphy’s Law en ZoZo, spelen deze avond uiteenlopende hits.

Het avondvullende programma start om 21:00 uur. Diverse polderbands staan op het podium, waaronder de band Murphy’s Law. De vijfkoppige band brengt stevige rocksongs ten gehore van onder andere Cranberries, Tina Turner en Golden Earring.

Coverband ZoZo is al meer dan tien jaar actief in de Noordoostpolder. De band bestaat uit diverse ervaren muzikanten met een grote passie voor muziek. Het repertoire is opgebouwd met nummers die het beste uit de band halen. Tijdens het feest Proost! worden er uiteenlopende nummers gespeeld, van André Hazes tot aan ABBA.

Voorafgaand het feest is het mogelijk om een hapje mee te eten van een Oer-Hollands buffet, gepresenteerd in een speciaal ingericht bruin café. “Het wordt een feest met een hoog Vrienden van Amstel Live gevoel. Een divers programma met golden oldies maar ook de goede nummers van nu en uiteraard foute meebleer-hits die iedereen luidkeels mee kan zingen. Een ouderwets gezellige avond, met niet te veel poespas en opsmuk. Een avond die je gaat beleven zoals ‘toen’ en waar je veel oude bekende tegenkomt.” Aldus de David Apperlo van de organisatie.

Tickets zijn te koop via www.proostmee.nl.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.