Eventôir voor internationale events

Na jarenlange ervaring in de zakelijke evenementenbranche, waaronder twee jaar bij een Destination Management Company in Barcelona, besloot Jacqueline Hulscher zakelijk evenementenbureau EVENTÔIR op te richten, vanuit een zonnig kantoor in de oude haven van Barcelona.

EVENTÔIR vormt dé schakel tussen opdrachtgever en diverse zakelijke eventbestemmingen in Europa en daarbuiten. “Wij werken als verlengstuk van een afdeling in plaats van externe partner, waarbij de focus ligt op de lange termijn samenwerking.” vertelt Jacqueline. “Ieder event wordt op maat gemaakt om een unieke experience te creëren, daarbij is het goed kennen van de opdrachtgever en zijn bedrijfsidentiteit van groot belang. Als klein innovatief bureau hechten wij veel waarde aan presentatie en de kwaliteit van onze dienstverlening. Omdat ons werkveld niet beperkt is tot één bestemming, kunnen wij op lange termijn blijven samenwerken met onze opdrachtgevers. Het is ons doel om te blijven innoveren en verrassen.”

“Een goede relatie met leveranciers is dé basis voor een kwalitatieve dienstverlening; het is van essentiëel belang om met betrouwbare partners samen te werken. Wij blijven constant op de hoogte van ontwikkelingen in de branche door regelmatige deelname aan internationale beurzen”. EVENTÔIR heeft hierdoor een breed netwerk opgebouwd van lokale partners in onder andere Amsterdam, Barcelona, Mallorca, Lissabon, Tirol, Dubai en Abu Dhabi. “Onze opdrachtgevers kunnen hierdoor bouwen op de kwaliteitstandaard van EVENTÔIR in combinatie met de lokale expertise van haar partners”.

EVENTÔIR deelt haar passie voor events via een wekelijkse blog en door middel van inspirerende presentaties over haar bestemmingen.

Sinds 1 oktober vorig jaar heeft EVENTÔIR ook een vestiging in Amsterdam aan het WG Plein, van waaruit zij centraal opereren door heel Europa en daarbuiten. U kunt bij EVENTÔIR terecht voor de organisatie van corporate events, incentives en meetings, waarbij alles van begin tot eind wordt verzorgd:
• Unieke eventlocaties
• Concept-/ programmaontwikkeling
Accommodatie
• Entertainment
• AV
• Decoratie
• Transport
• Vliegtickets
• en nog veel meer!

Volg ons via:
Instagram: https://www.instagram.com/byeventoir/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/11095786/

Of bezoek onze website:
www.eventoir.com

Onze partners