Gepubliceerd op 13 februari 2018

Overname Experts nu in heel Nederland actief

Overname Experts breidt uit. Het bedrijf, een samenwerking van zelfstandig werkende specialisten in bedrijfsovername, verwelkomt twee nieuwe partners. Het zijn de 56-jarige Ron Pustjens en de 60-jarige Thijs Muijsenberg.

Beide mannen hebben een uitgebreide achtergrond in bedrijfsovernames, management en bedrijfsfinancieringen. Dat deden ze onder meer bij Rabobank en ING. Pustjens en Muijsenberg zijn, afzonderlijk van elkaar, al ruim tien jaar actief als zelfstandig adviseur in de wereld van bedrijfsovernames en financieringen.

Opdrachtenportefeuille
Oscar Mensen is Managing Partner van Overname Experts en ziet de komst van het tweetal als belangrijke stap in de groeiplannen.” Hiermee kunnen we onze opdrachtenportefeuille ook in de komende jaren blijven uitbreiden. Met deze twee nieuwe partners krijgt Overname Experts namelijk landelijke dekking. Ze zijn namelijk actief in Brabant en Limburg en dat zijn werkgebieden waar wij tot nu toe wat minder actief waren. Bovendien brengen ze een wereld aan relevante ervaring met zich mee en passen ze uitstekend bij het DNA van onze organisatie.”

De Beroepsorganisatie
Overname Experts is een landelijk werkend team van onafhankelijke overname- en financieringsspecialisten. De professionals zijn aangesloten bij de Beroepsorganisatie voor Specialisten in Bedrijfsoverdracht (BOBB). “Onze adviseurs hebben stuk voor stuk veel ervaring in het begeleiden van bedrijfsovernames en bedrijfsfinancieringen. Met ons landelijk netwerk kunnen we ervoor zorgen dat ieder MKB-bedrijf een vervolg krijgt”, aldus Mensen.

No-nonsensecultuur
Ron Pustjens heeft Overname Experts de afgelopen jaren nauw gevolgd. “Ik zie slimme, goede mensen aan het werk, met focus op het overnameproces. Er is een cultuur van pragmatisme, no nonsense en een grote gedrevenheid. Laat dat nu net een paar dingen zijn die mij zeer aanspreken.” Ook Muijsenberg herkent in de mensen van Overname Experts zijn eigen waarden: “Zij tonen een enorm enthousiasme om ondernemers in het MKB hun ambities waar te laten maken. Wij vinden dat ieder bedrijf een goed vervolg verdient. Daarom begeleiden wij als onafhankelijk adviseur ondernemers bij bedrijfsoverdrachten en bedrijfsopvolgingen in het midden- en kleinbedrijf. Dat vereist nu eenmaal specialistische kennis.”

Over Overname Experts
Overname Experts is een groep van specialisten die een overnametraject van begin tot eind begeleiden. Ze helpen klanten onder meer met het kopen en verkopen van een bedrijf en het bepalen van de waarde. Daarnaast zijn ze aanspreekpunt voor alle vragen op het gebied van bedrijfsoverdracht.

Op de foto van links naar rechts: Oscar Mensen, Ron Pustjens en Thijs Muijsenberg.

Onze partners