Lelystad Network 2.500 leden

15 februari 2018 12:02

Lelystad Network 2.500 leden

Op 14 februari heeft de groep Lelystad Network op LinkedIn de mijlpaal van 2.500 leden bereikt. Een mooie gelegenheid voor en feestje. Daarom wordt er binnenkort een gezellig netwerkevent georganiseerd. Nieuwe leden zijn natuurlijk altijd welkom!

Lelystad Network is een netwerkgroep op LinkedIn voor mensen die leven en / of werken in de gemeente Lelystad. Via deze groep kunnen mensen met elkaar in contact komen en kan men hun kennis en mening delen. Dit gebeurt onder andere via discussies en nieuwsberichten over belangwekkende onderwerpen van Lelystad. Tevens worden netwerkborrels en evenementen georganiseerd.

Wilt u lid worden van Lelystad Network? Meld u dan aan via LinkedIn (www.linkedin.com) bij de groep ‘Lelystad Network’ of neem contact op met Neeske Abrahamse (beheerder Lelystad Network, lelynet@xs4all.nl).

 

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.