KSE Winnaar tweede Enginia customer of the year award

22 februari 2018 15:25

KSE Winnaar tweede Enginia customer of the year award

Op donderdag 15 februari heeft Enginia voor de tweede keer een Customer of the year award uitgereikt. And the winner of 2017 is… KSE Process Technology B.V.

De genomineerde bedrijven zijn klanten uit de maakindustrie waarbij innovatie hoog in het vaandel staat. Zij zijn geselecteerd op basis van innovatie, kwaliteit van de engineers, de mate van samenwerking met Enginia en verbetering van engineeringprocessen. 

Waarom een Customer of the year award?

“Door de levering van PLM software en onze dienstverlening komen wij in contact met de top van innovatieve bedrijven uit de maakindustrie. Wij zijn de spil in een netwerk van bedrijven die allemaal met dezelfde uitdagingen worstelen. Smart Industry, Industrie 4.0,. Middels onze evenementen, waaronder deze award uitreiking, brengen wij deze bedrijven met elkaar in contact en kunnen zij ervaringen uitwisselen en van elkaar leren”, aldus Paul Hörchner Directeur Enginia.

De winnaar is…

Afgelopen donderdag 15 februari bracht Enginia deze top van innovatieve bedrijven bij elkaar op een netwerkbijeenkomst. Tijdens een working diner werd de winnaar, KSE Proces Technologie B.V., bekend gemaakt. Giel Menting, Directeur Operations bij KSE nam de award en bijbehorende prijs in ontvangst.

KSE Process Technology levert doseer- en weegsystemen en automatiseringsoplossingen en diensten voor fabrikanten van poeders, korrels en granulaten voor de diervoederindustrie en verwante industrieën (www.kse.nl).

“Het bedrijf heeft een erg succesvol jaar gehad. Groei in omzet, meer projecten en uitbreiding in personeel. Daarnaast hebben ze een proef met 3D Print technologieën toegepast in productie. Het afgelopen jaar is er tijd en geld geïnvesteerd om software applicaties en -tools (met name PLM tools) te upgraden. Hiermee heeft KSE een grote stap gezet in digitalisering en gaat de productiviteit en kwaliteit omhoog. Dit levert zowel voor KSE als haar klanten winst op.

Met het huidige Teamcenter platform, in combinatie met Solid Edge, Technical Publications, Simulatie software én de juiste mensen, kunnen zij de komende jaren doorgroeien.

Met als doel de verbinding tussen engineering, productie en service te optimaliseren.  Kortom bij uitstek een innoverend bedrijf dat de titel van Enginia Customer of the year verdiend heeft“, aldus Wout Meijer, Sales Manager Enginia. 

“KSE heeft dit jaar als motto: Improve your process. Goede mensen, verbeterde-  processen en procedures, digitale tools en het waarborgen van kennis zijn hierbij essentieel.

Door de levering van de software, maar ook zeker door de ondersteuning bij het gebruik en de implementatie van Teamcenter, Solid Edge, Technical Publications en simulatiesoftware ondersteund Enginia ons bij het verbeteren en digitaliseren van onze processen. Zonder digitale tools, geen kenniswaarborging en geen groei. Deze award is een mooie bevestiging van onze goede samenwerking”, aldus Giel Menting, Directeur Operations bij KSE.

Enginia stimuleert innovatie bij bedrijven in de maakindustrie. Dus ook in 2018 komen onze meest innovatieve klanten weer in aanmerking voor de Enginia Customer Award. 

Enginia

Enginia levert PLM oplossingen voor de maakindustrie. Onze CAD, CAM, CAE en PLM-oplossingen én onze rapid start implementaties verhogen de efficiëntie en de effectiviteit in het productontwikkeling- en productieproces. Enginia creëert hiermee bij toonaangevende Nederlandse productiebedrijven de ruimte voor innovatie.

Enginia is ervan overtuigd dat je sneller en beter kunt innoveren als je goed geautomatiseerd bent, eenvoudig extra technisch personeel kunt inschakelen en specialistische engineering vraagstukken snel kunt uitbesteden. Enginia heeft dit ondergebracht in de drie business units Software, Detachering en Engineering. Enginia biedt ruimte voor innovatie en versterkt samen met jou de prestatie van de engineers, productieteams én de onderneming. Enginia is sinds 1997 Siemens PLM Solution Partner en Smart Industry ambassadeur. www.enginia.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.