Wijs & van Oostveen start met nieuwe dienstverlening

9 januari 2018 10:32

Wijs & van Oostveen start met nieuwe dienstverlening

Vermogensbeheerder Wijs & van Oostveen start met een nieuwe dienstverlening, Innovation Asset Management. Vermogensbeheer waarbij beleggen in aandelen van innovatieve, snelgroeiende bedrijven centraal staat.

Martijn Meijer, directeur vermogensbeheer bij Wijs & van Oostveen, over de nieuwe dienstverlening: “Wij merken duidelijk dat er bij beleggers een groeiende belangstelling is voor innovaties zoals robotica, cyber security en online shopping. Steeds meer beleggers ontdekken de forse groeipotenties van deze innovatieve sectoren. En ze zien mooie kansen om rendement te maken. Dat is natuurlijk logisch. Kijk maar eens naar de rendementen van de aandelen uit de robotica-sector over de afgelopen tijd. Of die van social media-bedrijven of van de online gaming-sector.”

Met Innovation Asset Management biedt Wijs & van Oostveen beleggers de mogelijkheid om middels vermogensbeheer in te spelen op de huidige, stormachtige ontwikkelingen. De dienstverlening heeft een ondergrens van € 250.000,-.

Naast Innovation Asset Management biedt Wijs & van Oostveen 2 andere mogelijkheden aan als het gaat om beleggen in snelgroeiende, innovatieve bedrijven: Trend Invest dat in 2014 is gestart en het beleggingsfonds Bright New World dat sinds begin 2017 in haar huidige vorm bestaat.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.