Speciale screenings Wild zaterdag 3 februari bij Pathé in Ede, Arnhem en Nijmegen

23 januari 2018 10:53

Speciale screenings Wild zaterdag 3 februari bij Pathé in Ede, Arnhem en Nijmegen

Zaterdag 3 februari zijn regisseur Luc Enting, editor Michiel Boesveldt en componist Matthijs Kieboom aanwezig bij speciale screenings van de natuurfilm Wild in Pathé CineMec Ede (16.00 uur), Pathé Arnhem (17.30 uur) en Pathé CineMec Nijmegen (19.30 uur). Tickets zijn te koop via www.pathe.nl en aan de kassa van de bioscopen.

In Wild, gefilmd op de Veluwe, volgen we gedurende vier jaargetijden de belevenissen van drie hoofdrolspelers: de vos, het edelhert en het wilde zwijn. We zien de dieren jongen krijgen die opgroeien naar volwassenheid. Kleinere rollen zijn voor de raaf, de buizerd en de ijsvogel. Bij de ijsvogel mogen we binnenkijken in het nest en met de buizerd vliegen we mee over de verschillende landschappen van de Veluwe. Spectaculaire beelden die je normaal niet ziet. En niet kúnt zien, omdat regisseur Luc Enting speciale toestemming kreeg om te filmen in gebieden die normaal niet toegankelijk zijn. André van Duin verzorgt de voice-over bij deze prachtige natuurfilm.

Ede, Arnhem, Nijmegen

Regisseur Luc Enting, editor Michiel Boesveldt en componist Matthijs Kieboom zijn zaterdag 3 februari aanwezig bij speciale screenings van Wild in drie Pathé bioscopen dicht bij de Veluwe. Zij leiden de natuurfilm in en beantwoorden vragen van de bezoekers. De voorstellingen beginnen om 16.00 uur in Pathé CineMec Ede, om 17.30 uur in Pathé Arnhem en om 19.30 uur in Pathé CineMec Nijmegen.

De drie bioscopen: Pathé CineMec Ede, Pathé Arnhem, Pathé CineMec Nijmegen

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.