Powernappen bij Auping op Amsterdam Centraal

18 januari 2018 14:48

Powernappen bij Auping op Amsterdam Centraal

Reizigers en passanten op Amsterdam Centraal die behoefte hebben aan een powernap, kunnen terecht in de Auping Lil' Recharge Room, bij Lil' Amsterdam. Vanaf vandaag tot en met Valentijnsdag zorgen Auping en Lil' Amsterdam er samen voor dat reizigers die een energieboost nodig hebben, even kunnen opladen in deze relaxruimte. Een powernap is goed voor het energielevel, het geheugen en de creativiteit.

Reizigers kunnen in een afgeschermde slaapruimte uitrusten en opladen voor de rest van hun reis. De powernap duurt twintig minuten; de perfecte tijd om goed uit te rusten, maar niet in een te diepe slaap te komen. Een dutje heeft een gunstig effect op het functioneren van mensen, jong of oud. Het verbetert de alertheid, efficiëntie en creativiteit en verlaagt het stressniveau. Ook is een powernap goed voor het geheugen. Auping vindt het als slaapexpert belangrijk dat mensen goed uitgerust zijn en daardoor het beste uit zichzelf en hun dag kunnen halen. De Lil’ Recharge room sluit goed aan bij het unieke winkelaanbod van Lil’ Amsterdam. Na een powernap kunnen bezoekers zich laten inspireren door de bijzondere talenten van kunstenaars, mode ontwerpers en jonge ondernemers die in Lil' Amsterdam hun werk laten zien.

Ine Stultjens, Manager Brand & Communications bij Auping: "Amsterdam Centraal is de perfecte plek voor een Recharge Room. Een rustplek op het station is ideaal voor mensen die moeten wachten op hun trein, een lange reis achter de rug hebben of passanten die even willen opladen voor de rest van de (werk)dag. Rust is ontzettend belangrijk voor een mooie dag en een fijne reis. Vanuit onze overtuiging dat een uitgeruste wereld, een betere wereld is, bieden we reizigers en passanten samen met Lil’ Amsterdam graag de mogelijkheid om even uit te rusten en op te laden voor wat komen gaat."

Bekijk hier een korte video over Lil' Recharge Room.

Over Koninklijke Auping bv

Auping werkt al 130 jaar aan oplossingen op het gebied van slaap en de kracht van rust. Onze overtuiging: een uitgeruste wereld is een mooiere wereld. Elke dag weer wordt er gewerkt aan het ultieme slaapcomfort van morgen. Het is onze missie om met passie en nieuwsgierigheid te werken aan producten en diensten die ervoor zorgen dat je uitgerust bent en ontspannen, energiek, alert en vriendelijk je leven kunt leiden. Duurzaamheid, design en innovatie staan daarbij centraal. Auping is een A-merk-, productie- en retailbedrijf dat uitgroeide tot dé bedden en matrassenspecialist en marktleider in de Benelux, met meerdere verkoopvestigingen in Europa en een distributie over een groot deel van de wereld. Auping is ontwikkelaar, producent en retailer van persoonlijke slaap- en rustoplossingen met aandacht voor mens, milieu en de toekomst. Voor een uitgerust en beter leven voor iedereen.

Over Lil' Amsterdam

Lil’ Amsterdam is een vernieuwend en toegankelijk platform waar kunstenaars, modeontwerpers en jonge ondernemers hun talenten, verhalen en producten presenteren. Kunst en cultuur komen samen in hartje Amsterdam: station Amsterdam Centraal. Lil' Amsterdam is dagelijks geopend van 12.00 uur tot 20.00 uur. Adres: Lil’ Amsterdam, Amstelpassage (met je gezicht naar het station helemaal rechts) Amsterdam Centraal Station. Hou het programma in de gaten via Facebook.

 

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.