Grootste bruidsbeurs van Friesland ‘Trouwen in Stijl’ in Westcord WTC Hotel, Leeuwarden

9 januari 2018 11:20

Grootste bruidsbeurs van Friesland ‘Trouwen in Stijl’ in Westcord WTC Hotel, Leeuwarden

Trouwcollectief Friesland organiseert op 20-01-2018 de bruidsbeurs ‘Trouwen in Stijl’, de grootste bruidsbeurs van Friesland. Deze trouwbeurs wordt georganiseerd in het Westcord WTC Hotel in Leeuwarden en geeft bruidsparen de gelegenheid om inspiratie op te doen voor de grote dag. Daarnaast kunnen aanstaande bruidsparen kennis maken met de bedrijven die aangesloten zijn bij Trouwcollectief Friesland, de initiatiefnemers van deze beurs. Buiten het Trouwcollectief sluiten meer deelnemers aan om bruidsparen volledig van informatie en inspiratie te voorzien.

Trouwcollectief Friesland is een samenwerkingsverband van Friese ondernemers in de trouwbranche die voor toekomstige bruidsparen eenvoudig de perfecte bruiloft kunnen regelen. Alle facetten van een bruiloft komen aan bod: van feestlocatie tot bruidstaarten, van bruidsmode tot trouwringen, aan alles is gedacht.

Het programma start om 17.00uur en kan men tot 22.00uur de beurs bezoeken. Bruidsparen kunnen genieten en BELEVEN. Er zijn modeshows met de nieuwste mode voor de bruid en bruidegom, smakelijke proeverijen en prachtige decoraties. Bruidsparen kunnen inspiratie op doen op het gebied van het mooiste trouwvervoer, bruidsboeketten, bijzondere trouwringen en aanschuiven bij een weddingplanner. Gedurende de bruidsbeurs worden er diverse demo’s gegeven, het wordt een event vol beleving, tips & tricks en inspiratie.

De entree bedraagt €5,- per persoon (voorverkoop) of € 7,50 (aan de kassa), inclusief één consumptie en gratis parkeren. Kinderen mogen gratis het event bezoeken.

Openingstijden: 17.00-22.00 uur

Ingang: Westcord WTC Hotel, parkeren gratis

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.