Yacht Consult is de nieuwe exclusieve dealer van Ferretti Group in de Benelux

15 december 2017 09:41

Yacht Consult is de nieuwe exclusieve dealer van Ferretti Group in de Benelux

Yacht Consult bvba, met hoofdkantoor in Mechelen, is naast jachtmakelaar nu ook de nieuwe exclusieve dealer van Ferretti Group in de Benelux. “Wij zijn zeer verheugd en trots om de mooiste Italiaanse merken ter wereld te mogen vertegenwoordigen waaronder Ferretti Yachts, Riva en Pershing . Ferretti Group heeft een zeer breed assortiment met jachten van acht tot vijftig meter.” aldus Pieter van de Meene Sales Manager Yacht Consult Nederland.

Ferretti Group is de wereldleider in het ontwerpen, bouwen en verkopen van luxejachten met een unieke portfolio van prestigieuze en exclusieve merken: Ferretti Yachts, Riva, Pershing, Itama, Mochi Craft, CRN en Custom Line.

Naast de verkoop van nieuwe jachten legt Yacht Consult ook de focus op de nodige customer care.

“We beseffen als bedrijf heel goed dat de verkoop van nieuwe jachten slechts een deel is van onze opdracht. Het stopt bij ons niet bij de verkoop. Wij voorzien ook het nodige transport en verzekering of zelfs personeel indien gewenst. Daarnaast zijn we ook wereldwijd actief als jachtmakelaar. Hierdoor kunnen we steeds een totaaloplossing aanbieden aan onze klanten” vult Esther van den Boogerd, Marketing Manager Yacht Consult.

Yacht Consult is tijdens de show BOOT Düsseldorf 2018 van zaterdag 20 januari 2018 tot en met zondag 28 januari 2018 aanwezig op de Ferretti Group stand in Hal 6, stand nummer D28. Tijdens de show worden de volgende Noord-Europese primeurs gepresenteerd, de Ferretti 920 en de Riva 56 Rivale. Daarnaast zullen tevens de volgende jachten gepresenteerd worden; Ferretti 450, Pershing 5X, Pershing 70, Riva 38 Rivamare en de Riva 76 Perseo.

Naast het hoofdkantoor in België heeft Yacht Consult ook verkoopvestigingen in Nederland en in het Groot Hertogdom Luxemburg.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.