Schreuder BV gaat verhuizen

13 december 2017 10:54

Schreuder BV gaat verhuizen

Schreuder BV gaat verhuizen. Na 34 jaar ondernemen aan de Ampèrestraat 35 wordt Curieweg 7 te Zwolle de nieuwe locatie. Vanaf 8 januari 2018 zijn de directieleden Jacques Schreuder, Raimon Westrup en de overige teamleden operationeel aan de Curieweg.

Aan het begin van dit jaar besloten Jacques Schreuder en Raimon Westrup als compagnons samen verder te gaan. De samenwerking krijgt het beoogde effect, er is sprake van een spin-off. Een gezonde groei in activiteiten is het resultaat. Jacques: "Daardoor groeien we uit ons jasje. Reden om te kijken naar onze huisvesting. Aan de Curieweg 7 vinden we meer mogelijkheden en ruimte om Schreuder BV verder te laten groeien en uit te bouwen. Zo hebben we meer buitenruimte tot onze beschikking en ook een groter magazijn."

Veranderingen

In een uitgave van Regiolokaal adviseerde Jacques eens: ‘Zorg dat je organisatie fit is om komende veranderingen op te vangen! ’ Met deze verhuizing brengen Jacques en Raimon dit in praktijk. Vanaf 8 januari 2018 is Schreuder BV operationeel vanaf Curieweg 7. Voor alles over Installatietechniek, Elektrotechniek en Duurzame energie kunt u daar terecht. Overigens, de andere contactgegevens blijven ongewijzigd. Het wordt een drukke tijd voor Jacques, Raimon en hun team. Na de verhuizing kondigt de volgende verandering zich al aan: een nieuwe website wordt voorbereid.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.