LaDress opent zesde Brand Boutique in Utrecht

15 december 2017 09:33

LaDress opent zesde Brand Boutique in Utrecht

 

 

 

 

 

Na het succes van eerdere Brand Boutiques in Amsterdam, Den Haag, Maastricht, Antwerpen en Rotterdam is LaDress klaar voor weer een volgende stap. Op vrijdag 15 december opent zij haar zesde Brand Boutique. In hartje Utrecht, in een monumentaal pand met een prachtige ligging. Langs de achtergevel stroomt het water van de Oudegracht. De voorkant kijkt uit op een van de meest sfeervolle straatjes van de stad. Hier, in de middeleeuwse Choorstraat op nummer 6, gaat het gebeuren. Een stukje magie komt tot leven.

LaDress, het Nederlandse modemerk van het perfecte jurkje, heeft in korte tijd een stormachtige groei doorgemaakt. Alles begon, tien jaar geleden, met een webshop en een enkel jurkje, doorknoopmodel Diane. Nog pas een jaar geleden opende de eerste Brand Boutique in Amsterdam, hoek Runstraat en Prinsengracht. In mei volgden de Brand Boutiques in Maastricht, Wolfstraat 30 en in Den Haag, Noordeinde 40C. In juli opende de Antwerpse vestiging aan de Schuttershofstraat haar deuren. En in september ging de vijfde winkel open, aan de Rotterdamse Meent. Utrecht krijgt nu dus de zesde Brand Boutique. En nog steeds gaat de expansie voort. Op donderdag 21 december opent LaDress haar tweede vestiging in de hoofdstad in de drukke en gezellige Cornelis Schuytstraat, op nummer 39.

Over LaDress

LaDress, het succesvolle Nederlandse modemerk, opgericht en geleid door Simone van Trojen, is 24/7 bereikbaar via LaDress.com. Nog altijd komt de omzet voor het belangrijkste deel langs deze weg tot stand. Inmiddels is het bedrijf echter ook in toenemende mate offline actief. Het aantal Brand Boutiques breidt zich in hoog tempo uit; vestigingen in meerdere Europese (hoofd)steden staan in de planning. Om zich ook elders fysiek te kunnen presenteren is er bovendien nog

LaDress Boutique, een door Nederland en België rondreizende pop-up store.LaDress.com

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.