Gepubliceerd op 14 november 2017

StudioTof! geeft workshop ‘Werken met een marketingkalender’

Dinsdag 21 november om 17.00 uur organiseert StudioTof! een workshop “Werken met een marketingkalender’. Een marketingkalender is een instrument om gestructureerd en doelgericht te werken aan de zichtbaarheid van een onderneming. Voor mkb’ers en kleine zelfstandigen is dat vaak lastig te combineren met de waan van de dag.

“Onze workshop ‘Werken met een marketingkalender’ is speciaal voor ondernemers die elke dag vol passie werken aan hun bedrijf. Werken aan de zichtbaarheid van het bedrijf komt er vaak niet van of kost te veel tijd,” vertelt Mieneke. “Regelmatig wordt vol goede moed begonnen, maar al snel komt de klad erin. Juist voor deze ondernemers hebben wij de workshop “Werken met een marketingkalender’ ontwikkeld.”

Tijdens de workshop krijgen deelnemers inzicht in beschikbare kanalen en hoe deze optimaal te benutten. Ook worden diverse vormen van content maken behandeld. Gezamenlijk vult eenieder een marketingkalender in en al snel zal duidelijk worden dat men grip krijgt op het zichtbaar zijn en zal er beter en meer worden gecommuniceerd. Een marketingkalender geeft structuur en werkt efficiënt.

De workshop vindt plaats bij StudioTof!. Meer informatie en aanmelden voor deze workshop kan via www.studiotof.nl/marketingkalender. StudioTof! is gevestigd aan De Helling 15 in Dronten en is een full-service reclamebureau, een totaalleverancier van communicatie.

 

 

Onze partners