Unieke stempeloplossing

10 oktober 2017 14:47

Unieke stempeloplossing

Unieke stempeloplossing (integraal op hoogwerker)

Debru Hoogwerk BV ontwikkelt zich constant. De ambitie van de drie gedreven eigenaren zorgt ervoor dat de firma zich steeds verder in proces én capaciteit verbetert. De motivatie?

Altijd de juiste antwoorden vinden op de vragen van opdrachtgevers. Deze opdrachtgevers bevinden zich in de (petrochemische) industrie, infrastructuur, bouw, energiemarkt en telecom. Zij worden voorzien van een complete service: projectplanning, werkvoorbereiding, projectmanagement en nauwgezette uitvoering op basis van het VCA-P veiligheidsniveau.

In de branches waarin Debru volop actief is, ligt altijd een belangrijke focus op tijd. Of het nu gaat om een storing van een zendmast of fabrieksstop: Debru voert de regie wanneer werklocaties bereikbaar gemaakt moeten worden. Daarbij is een sterke kwaliteit van Debru dat de vrachtwagenhoogwerker met meewerkende machinist altijd op tijd op de werklocatie beschikbaar is. Een factor die de afgelopen 20 jaar een steeds grotere rol is gaan spelen in combinatie met ‘tijd’, is efficiëntie in planning.

De wens om opdrachten nog efficiënter uit te voeren, gaf reden tot innovatie: een unieke oplossing voor stempelschotten dankzij een op de hoogwerker gemonteerde kraan én meegetransporteerde stempelschotten. De technische dienst van de firma boog zich over de engineering van de nieuwe oplossing. In samenwerking met verschillende leveranciers werd een unieke stempelschottenoplossing gemaakt.

Zo ontstonden perfect samengestelde vrachtwagenhoogwerkers waarbij de machinist binnen één werkgang – zonder tussenkomst van een extra leverancier – de hoogwerker optimaal kan stempelen. De machinist voert binnen zijn opdracht de afzetting, het stempelen en de LMRA uit voordat de hoogwerker de werklocatie op hoogte bereikbaar maakt. De gronddruk is daarbij per M2 verlaagd naar minder dan 10 ton.

In overzicht:

* Hoogwerker en -machinist kunnen zelfstandig het werk uitvoeren. Geen afhankelijkheid van externe leveringen.

* Minimaliseren werkonderbreking. Bij meerdere opstellingen op dezelfde werkdag efficiënte positionering hoogwerker.

* Garantie dat stempelschotten goed liggen dankzij één bediener en één werkgang.

* Dankzij vergroot stempeloppervlak kan op meer werklocaties veilig gewerkt worden zonder extra maatregelen.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.