STUNNED nieuw communicatiebureau van Drenthe

17 oktober 2017 10:34

STUNNED nieuw communicatiebureau van Drenthe

Het Zwolse Stunned is door Marketing Drenthe uitverkozen als nieuwe marketing- en communicatiepartner. Beide partijen mikken op een lange, vruchtbare samenwerking.

Met Stunned kiest Marketing Drenthe voor een dynamisch reclamebureau dat (o.a.) de marketingcommunicatie van merken als Cortina en Harvink verzorgt. "Te tof natuurlijk, dat ze voor ons hebben gekozen”, aldus commercieel directeur Erik Smeele, die overeenkomsten ziet tussen Stunned en de provincie Drenthe. "We delen een no-nonsensementaliteit en zijn tegelijkertijd niet bang om een beetje rauw te zijn en buiten de lijntjes te tekenen.”

Afgaande op de pitch van Stunned, zet Marketing Drenthe de komende jaren stevig in om Drenthe als oerprovincie van Nederland te positioneren. Met het nieuwe campagneconcept 'Drentse verhalen, gedachten & anekdotes’, worden verhalen verteld aan de hand van merkwaarden, hoogtepunten en beleeflijnen in combinatie met stoere beelden, teksten én geluid.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.