E-fulfilment meets Robotica

17 oktober 2017 14:46

E-fulfilment meets Robotica

De toepassing van robots in de logistiek is een hot topic, want steeds meer innovatieve bedrijven kijken naar robots ter vervanging van menselijke arbeid. In het seminar 'E-fulfilment meets Robotica’ komen daarom de laatste ontwikkelingen op het gebied van e-fulfilment en robotica aan bod.

Tijdens dit seminar willen we mensen uit verschillende fields of expertise samenbrengen. Niet alleen ondernemers, ook studenten heten wij welkom. Door verschillende vakgebieden met elkaar in contact te brengen kan kennis en ervaring worden uitgewisseld.

Datum:        Donderdag 2 november 2017 | 15.00 – 18.00 uur

Locatie:       Kempen Airport | De Coockpit, Luchthavenweg 16, Budel

Programma

15.00 uur      Ontvangst

15.30 uur      Visie op logistiek in 2030 door toepassing robotica

16.00 uur      Accerion: positioneringstechnologie

16.30 uur      Probotica: 10 do’s en don’ts robotica

17.00 uur      Netwerkborrel met hapjes en drankjes

18.00 uur      Afsluiting

U kunt zich gratis inschrijven via: http://e-fulfilmentmeets.pagedemo.co/

E-fulfilment meets

e-Fulfilment Hub organiseert onder de noemer 'e-fulfilment meets ...' ieder kwartaal een seminar waarin boeiende, actuele thema's worden besproken door  inspirerende sprekers en waarbij uitgebreid de ruimte is om te netwerken met andere organisaties uit de wereld van logistiek, e-commerce en e-fulfilment.

 

 

 

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.