Draag patiëntjes een warm hart toe met deze kruik

4 oktober 2017 11:15

Draag patiëntjes een warm hart toe met deze kruik

Non-profitorganisatie Save a Child’s Heart (SACH), dat al meer dan 4.400 kinderen uit de hele wereld met een aangeboren hartafwijking opereerde, brengt een speciale warmwaterkruik op de markt. Voor elk verkocht exemplaar krijgt een SACH-patiëntje er ook een.

SACH hielp in twintig jaar tijd kinderen uit 54 verschillende landen waar geen goede medische zorg is, waaronder Afrika, Zuid-Amerika, Europa, Azië en het Midden-Oosten. De kinderen worden behandeld in het Wolfson Medisch Centrum en daarna gehuisvest in de Children’s Home van Save a Child’s Heart, beiden in Holon (Israël). Initiatiefnemer van de warmwaterkruik is de Nederlandse harpiste Lavinia Meijer, kersverse ambassadeur van SACH. Ze trad op over de hele wereld: van het Concertgebouw tot Carnegie Hall en van Berlijn tot Seoul.

Lavinia Meijer heeft niet zomaar gekozen voor een kruik: “Hij staat voor alles waar de patiëntjes die worden geholpen door SACH zo naar hunkeren: warmte, comfort, hoop en troost”.

De rubberen kruik wordt in een speciaal voor SACH gebreid jasje gestoken en in een feestelijke verpakking opgestuurd. Naast het gebruik van het one-for-one-principe wordt de netto-opbrengst volledig aan de behandelingen van de kindjes gespendeerd. De kruik is verkrijgbaar via www.saveachildsheart.nl.

Over SACH

Save a Child’s Heart is een internationale non-profitorganisatie die hartoperaties verricht bij alle baby’s en kinderen met een aangeboren hartafwijking. SACH heeft al meer dan 4.400 kinderen uit 54 verschillende landen het leven gered, waaronder Afrika, Zuid-Amerika, Europa, Azië en het Midden-Oosten.

 

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.