Crossborder event over business over de grens

3 oktober 2017 14:09

Crossborder event over business over de grens

Op dinsdag 10 oktober organiseert Zeeland & West-Brabant Business in samenwerking met EURES Scheldemond en diverse aanvullende kennispartners voor de tweede keer het crossborder netwerkevent voor Zeeuwse, Vlaamse en West-Brabantse ondernemers. Deze editie vindt plaats bij Bio Base Europe Training Center in Terneuzen en bestaat uit een kennismarkt voor het voeren van 1-op-1 gesprekken en vele kennissessies over verschillende thema’s en uiteraard is er ruimte om te netwerken met Nederlandse en Vlaamse ondernemers. 

Tijdens het avondvullende programma worden diverse onderwerpen behandeld gericht op zakendoen tussen Nederland en België in het algemeen, maar ook tussen de grensgebieden Zeeland, West-Brabant, Antwerpen en Oost- en West-Vlaanderen. Naast het kennis vergaren op de kennismarkt kunnen bezoekers diverse seminars volgen over o.a. personeel werven in Europa, vestigen in Nederland, cultuurverschillen tussen Vlaanderen en Nederland, grensoverschrijdende bedrijfsovernames en het opstellen van een strategisch plan voor internationaal zakendoen.

Het evenement is gratis bij te wonen na aanmelding via www.zeelandbusiness.nl/crossborder2017-2. Optioneel is er een uitgebreid buffet tegen betaling. (Foto's: Marijana Pajovic)

 

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.