Taxicentrale Amsterdam exclusieve partner van IBC

6 september 2017 11:07

Taxicentrale Amsterdam exclusieve partner van IBC

Voor de IBC Conference en Exhibition 2017

IBC is één van de meest invloedrijke evenementen voor professionals die zich bezighouden met de creatie, management en levering van elektronische media wereldwijd.

Dit evenement wordt jaarlijks bezocht door meer dan 55.000 deelnemers uit 170 verschillende landen, en vindt plaats in de RAI Amsterdam van 14 t/m 19 september.

TCA is dit jaar voor het eerst exclusief taxipartner van IBC en verzorgt de taxiritten van de deelnemers van de conferentie.

Tijdens de IBC-conference zal TCA klaarstaan om alle deelnemers te voorzien van een veilige rit van en naar het hotel, een zakelijke meeting of restaurant. Het Amsterdamse taxibedrijf is met IBC overeengekomen dat TCA het primaire aanspreekpunt zal zijn bij alle logistieke uitdagingen die zich voordoen tijdens het congres. Met de kennis van Amsterdam en omgeving die alle TCA-chauffeurs bezitten, is het grootste taxibedrijf van Amsterdam een logische keuze voor dit internationale congres met als thema waarheid, vertrouwen en transformatie. Dit sluit naadloos aan op de kernwaarden van TCA: herkenbaar, betrouwbaar en veilig.

Over IBC Conference en Exhibition

Sinds 1967 is de IBC uitgegroeid tot het meest invloedrijke jaarlijkse evenement voor professionals die zich bezighouden met de creatie, management en levering van elektronische media wereldwijd. Oorspronkelijk de International Broadcasting Convention, houdt IBC vandaag de dag meer in dan alleen de technische tak van het uitzenden, en behelst het media creatie management en levering in de breedste zin van het woord. Van online content tot digital cinema en van geautomatiseerde workflows tot high resolution opname en weergave.

IBC is nog altijd het belangrijkste evenement voor deze markt en trekt jaarlijks meer dan 55.000 deelnemers, uit meer dan 170 landen. Dit evenement vindt elk jaar plaats in september, in Amsterdam. Dit jaar zijn zij voor het eerst een partnerschap aangegaan met TCA.

Over Taxicentrale Amsterdam

TCA is met 1.500 aangesloten chauffeurs de grootste taxicentrale van Amsterdam. Vanwege de grote spreiding van chauffeurs over de stad, zorgt TCA ervoor dat er altijd binnen 5 minuten een taxi voor de deur staat. Alle aangesloten chauffeurs zijn zelfstandig ondernemer, volledig gecertificeerd en hebben een TCA-cursus doorlopen. Zo voorziet TCA Amsterdam van veilig en betrouwbaar taxivervoer.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.