Ondernemers uit de regio ontmoeten op Nationale Koffiedag

14 september 2017 14:41

Ondernemers uit de regio ontmoeten op Nationale Koffiedag

Op dinsdag 26 september is het Nationale Koffiedag. Zakelijke koffieleverancier Fortune Coffee pakt daarom uit met een netwerkevenement waar ondernemers elkaar kunnen ontmoeten.

Ondernemer Sebastiaan Smits: “Koffie is het smeermiddel van de lokale economie. Wij gebruiken Nationale Koffiedag als moment om mensen bij elkaar te brengen onder het genot van een goede kop koffie.”

Nationale Koffiedag is een initiatief van Fortune Coffee en vindt plaats op de vierde dinsdag van september. Deze datum is niet voor niets gekozen, zegt Sebastiaan Smits. “Het is een week na Prinsjesdag. Ondernemers bedenken wat de politieke agenda betekent voor hun business. En het najaar is de tijd dat er nog flink gewerkt wordt om het jaar mooi af te sluiten. Daarom is eind september de perfecte tijd om andere ondernemers te ontmoeten. Er komen altijd weer mooie kansen uit.” Het is voor het tweede jaar op rij dat Fortune Coffee aandacht schenkt aan Nationale Koffiedag met evenementen op verschillende plekken in het land.

Inspiratie opdoen en netwerken

Op het evenement is iedereen met een zakelijke achtergrond welkom. Fortune ’t Gooi verzorgt een interactief en inspirerend programma tussen 15.30 en 18.30 uur. Het programma begint met een bak koffie. Daarna is het woord aan de Mindvakman, een duo dat de gasten op humoristische wijze laat reflecteren op alles waar je als ondernemer tegenaan loopt. Daarna is er ruimte om te netwerken. Sebastiaan Smits: “We zorgen voor een goed inhoudelijk programma waardoor iedereen nieuwe contacten opdoet. Elkaar ontmoeten bij een bak koffie kan de basis zijn voor een toekomstige samenwerking.” Er zijn al ruim veertig aanmeldingen.

Over Fortune Coffee

Fortune Coffee begrijpt hoe belangrijk koffie is. Daarom levert Fortune goede en duurzame koffie voor bedrijven en organisaties. Als specialist in koffie en koffieautomaten voorzien de ondernemers van Fortune klanten in heel Nederland van koffie, thee en warme dranken. Sebastiaan Smits is koffieondernemer in Huizen. Hoe hij zijn koffie drinkt? “Cappuccino met een klontje suiker.”

Meer informatie: www.fortune.nl/koffiedag-gooi

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.