Nieuwe website voor UBN Uitzendbureau

12 september 2017 12:09

Nieuwe website voor UBN Uitzendbureau

Afgelopen zomer heeft UBN Uitzendbureau haar nieuwe website gelanceerd. Aan de lancering ging een uitgebreid onderzoek naar de oude website vooraf, waarbij gekeken werd waar de bezoekers op klikken, hoe de website gebruikt werd en vooral naar hoe de website gebruiksvriendelijker gemaakt kon worden voor uitzendkrachten.

Bij het ontwerpen van de nieuwe website is ook een online psycholoog ingeschakeld, die bekeek hoe bezoekers de website zouden gebruiken en hoe de vormgeving nog beter ingezet kon worden. “In het rapport werd geadviseerd alle overbodige informatie weg te laten en enkel de 4 belangrijkste onderwerpen, waaronder een vacaturezoekbox, op de homepage te tonen. Ik ben erg trots op het eigentijdse resultaat. De nieuwe UBN website is voor de kandidaat beter vindbaar en we zien dat ze direct hun weg vinden naar onze vacatures. Aldus Harry Noorlander, Commercieel Directeur van UBN, over de nieuwe website.

Gebruiksvriendelijkheid stond bij het ontwerp van de website voorop. Zo zijn de verschillende vestigingen gemakkelijk terug te vinden en zijn op de nieuwe website de medewerkers van UBN te zien. Met die laatste hebben de voornaamste bezoekers van de website – uitzendkrachten – direct een beeld bij ‘hun’ consultant. Dit sluit naadloos aan bij het persoonlijke aspect dat UBN hoog in het vaandel heeft.

Uit het onderzoek bleek dat de website van UBN veel bezocht werd vanaf een mobiele telefoon; bij het vernieuwen van de website is dan ook uitgebreid aandacht besteed aan de usability voor mobiele gebruikers.

Benieuwd naar de nieuwe site? Bekijk ‘m via www.ubnuitzendbureau.com!

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.