DNK verder met één directeur/bestuurder

13 september 2017 08:24

DNK verder met één directeur/bestuurder

Met ingang van 1 oktober gaat DNK verder met een directeur/bestuurder  naar aanleiding van het vertrek van Hilko Folkeringa.

Hanneke Bruggeman (54) zal de rol van directeur/bestuurder voor DNK gaan vervullen. Onder haar eindverantwoordelijkheid zal DNK het succes van theater, bibliotheek, bioscoop en evenementenlocatie verder uitbouwen.

Met de keuze voor een eenhoofdige directie/bestuur ontstaat er ruimte voor organisatie ontwikkeling die de komende maanden gestalte gaat krijgen.

Voorzitter van de Raad van Toezicht Titia Siertsema: “We hebben het volle vertrouwen dat onder leiding van Hanneke Bruggeman, samen met het management de oorspronkelijke labels goed geborgd zijn in organisatie. We richten ons op het zo goed mogelijk beantwoorden van de toegenomen vraag naar de diensten van het gefuseerde DNK”.

Programmeur

Met het vertrek van Annelies Klunder is besloten de komende periode de functie van programmeur tijdelijk in te vullen. Rommy Bijlsma zal deze taak op zich nemen.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.