Claudia Duinisveld benoemd tot directeur Ad Hoc Nederland

21 september 2017 11:16

Claudia Duinisveld benoemd tot directeur Ad Hoc Nederland

Per september 2017 is Claudia Duinisveld officieel benoemd tot Directeur Ad Hoc Nederland. Ad Hoc is sinds 1990 een begrip in de vastgoedwereld. Met bewezen succesvolle producten als Leegstandbeheer, Tijdelijk Verhuur en Toezicht & Security ontzorgt Ad Hoc haar opdrachtgevers. Van kantoorgebouw tot klooster, van flatgebouw tot bedrijfshal, zelfs windmolens! Je kunt het zo gek niet bedenken of Ad Hoc beheert het!

Claudia Duinisveld is al vanaf 1998 verbonden aan de organisatie en heeft de afgelopen jaren diverse Managementfuncties bekleed. Claudia over haar nieuwe functie: “Met veel plezier en passie sta ik weer aan het roer en willen wij ons in een hoog tempo verder ontwikkelen tot een 'one stop shop' voor onze opdrachtgevers. Ik ben dan ook enorm trots dat veel landelijke, maar ook lokale vastgoedorganisaties voor Ad Hoc kiezen. Een landelijke dekking met lokale kennis! Ik deel dan ook graag vol enthousiasme mijn 20 jarige kennis en kunde over leegstandbeheer met het hele Ad Hoc team!” Kortom; kwalitatief hoogwaardig Ad Hoc leegstandsbeheer van uw vastgoed levert u minder risico's én meer rendement op. 

Over Ad Hoc

Ad Hoc is al meer dan 25 jaar marktleider in leegstandbeheer en is met 10 regiokantoren in de grote steden van Nederland perfect in staat om haar opdrachtgevers professioneel te bedienen. Het fundament van onze organisatie is in de afgelopen vijfentwintig jaar echter niet alleen gebouwd door onze producten, maar ook door onze vakkundige medewerkers. Onze regioteams kenmerken zich door hun enthousiasme, korte lijnen, snelle besluitvorming, klantgerichtheid, humor en gezelligheid. 

www.adhocbeheer.nl

 

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.