Rijnmond Open Golf 2017 van maandag 21 t/m zondag 27 augustus 2016

22 augustus 2017 11:30

Rijnmond Open Golf 2017 van maandag 21 t/m zondag 27 augustus 2016

De achtste editie van het golftoernooi voor topamateurs op het best bewaarde geheim van Rotterdam is maandag 21 augustus begonnen met de kwalificatierondes.

In totaal hebben 160 golfers (dames en heren) zich ingeschreven. Hiervan zijn 15 heren en 3 dames direct geplaatst voor het finaleweekend. Lag de cut vorig jaar bij de heren nog bij handicap 4.6 en bij de dames op 6. Dit jaar ligt de cut voor heren op 2.9 en

bij de dames op 3.6.

Tijdens de finalerondes op zaterdag 26 en zondag 27 augustus kunt u de golfers aanmoedigen en ook nog eens de golf- en lifestyle golfmarkt bezoeken. Golf Diva, Scratz golfwear, Artihove, Fit39 ex, Wijnkoperij Cees van Noord, Peugeot DAVO Bergschenhoek en Wassen-zonder-Water staan er met fantastische aanbiedingen. Tevens kunt u naar de outlet van De Golfschool en organiseert Antony Morgan Clubfitting een Cobra demodag.

Dit jaar komt 5% van de toernooi sponsoropbrengsten ten goede aan Spieren voor Spieren, omdat kinderen onbezorgd moeten kunnen rennen, fietsen, spelen en sporten! Er zijn 20.000 kinderen met een spierziekte in Nederland en er is nog steeds geen medicijn.

Pieter van de Stadt, burgemeester van Lansingerland zal op zondag 27 augustus rond de klok van vijf uur de winnaars van het Rijnmond Open Golf 2017 bekendmaken.

Wilt u meer informatie over het Rijnmond Open Golf of wilt u tijdens het Rijnmond Open Golf langskomen? Bel met René van Buuren, 06-22 385 381 of kijk op www.rijnmondopengolf.nl

De Hooge Rotterdamsche is een golfbaan gelegen in het Hoge Bergse Bos en is onderdeel van recreatiegebied De Rottemeren. De Hooge Rotterdamsche heeft haar naam te danken aan haar hoogteverschillen die er voor zorgen dat de golfbaan on-Nederlands aandoet. De golfbaan heeft een totale lengte van 5,4 km. Daarnaast is het gebied opengesteld voor fietsers, joggers en wandelaars. Zie ook www.dehoogerotterdamsche.nl 

Spieren voor Spieren is én heeft een goed doel: het onmogelijke mogelijk maken voor de ruim 20.000 kinderen in Nederland met een spierziekte. Dat wordt gedaan door gezonde spieren in te zetten voor zieke spieren tijdens sportieve acties zoals de jaarlijkse Wintertijd Challenge en Spierathlon, met sportieve partners en met sportieve ambassadeurs.  Kijk voor meer informatie op www.spierenvoorspieren.nl.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.