Netwerkbijeenkomst van Businessclub FC Aalsmeer

10 augustus 2017 08:53

Netwerkbijeenkomst van Businessclub FC Aalsmeer

14 september a.s. vindt de ‘Kick off’ plaats  van de netwerkbijeenkomst van Businessclub FC Aalsmeer i.s.m. BorrelAalsmeer. Ben je een relatie, supporter of sponsor, dan ben je van harte welkom op de 1e editie van dit netwerkevent.

Sport, zakendoen en netwerken is een mooie combinatie en de Businessclub FC Aalsmeer heeft een interessant concept opgezet om ondernemers, winkeliers en MKB met elkaar te verbinden.

Het netwerkprogramma ziet er als volgt uit:

* 17.00 uur Inloop en ontvangst van gasten met een borrel in de kantine van FC Aalsmeer

* 18.30 uur Start van een kort podiumprogramma met presentaties van de volgende sprekers:

- Opening door Eef Niezing – voorzitter FC Aalsmeer

- Toespraak namens de gemeente Aalsmeer - wethouder Robbert-Jan van Duijn

- Presentatie doelstellingen FC Aalsmeer - Cor Geleijn

- Presentatie doelstellingen businessclub FC Aalsmeer - Jan Koster

- Presentatie sportieve doelstellingen FC Aalsmeer zaterdag 1 - Cor van Garderen

- Overhandiging van de nieuwe presentatiegids De Aftrap aan de aanvoerders van dames 1, zaterdag 1 en zondag 1 - Arno Maarse

Na afloop van de korte presentaties worden er een aantal prijzen verloot door de leden van de Businessclub FC Aalsmeer en relaties van @BorrelAalsmeer:

- Gourmetset aangeboden door Jumbo Loenen aan de Vecht

- Dinerbon aangeboden door Restaurant Grandcafé Centennial ter waarde van 75 euro

- 2 vrijkaarten voor een boottocht op de MS de Jordaan

- Een Glaswerk- en een Wijnpakket aangeboden door Viva Vino

* Einde netwerkborrel circa 22.30 uur

Eromheen worden allerlei sfeer-verhogende activiteiten georganiseerd, zoals gastvrije hostesses, een golfsimulatie experience aangeboden door DeGolfapp.nl, polaroid snapshots van alle gasten en nog veel meer. Tevens zal de DB Video een mooie sfeerreportage maken die op de website van de Businessclub FC Aalsmeer en op www.Voetbalinaalsmeer.nl wordt geplaatst.

Tijdens de netwerkbijeenkomst 14 september a.s. worden namens Businessclub FC Aalsmeer hapjes geserveerd en Budget Broodjes zal de belegde broodjes verzorgen. De drankjes zijn voor eigen rekening. De fotografie is tijdens de 1e editie in handen van  Arjen Vos Fotografie.

Langs deze weg bedanken wij ook onze sponsoren Kantoorvakhandel Blauwhoff voor het leveren van de badges & displays en Total Copy Aalsmeer voor het verzorgen van het drukwerk.

Wij hopen je donderdag 14 september a.s. te mogen verwelkomen op de ‘Kick Off’ van de netwerkbijeenkomst nieuwe stijl. Iedereen is welkom, dus neem je collega’s, vrienden, partner of relaties mee. Wij hebben allemaal een zakelijk netwerk! Voor meer informatie:

www.businessclubfcaalsmeer.nl en www.borrelaalsmeer.nl

Foto: Jaap Maars

 

 

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.