Nederlands kampioen te bewonderen tijdens het Living Statues Festival Oss

22 augustus 2017 10:23

Nederlands kampioen te bewonderen tijdens het Living Statues Festival Oss

Nederlands kampioen Living Statues doet mee in Oss! Oss Regenboogstad met roze levende standbeelden en aanstormend talent van eigen bodem! 

Zondag 27 augustus is het weer zover. Vanaf 12.30 uur kunt u zich weer laten verrassen, verbazen en verwonderen tijdens het Living Statues Festival in het centrum van Oss. Er doen een record aantal levende standbeelden mee waaronder de Nederlands kampioen in de categorie kinderen. Wouter Spijk, 14 jaar, werd afgelopen juni tijdens het NK Living Statues in Valkenburg Nederlands kampioen. En verdient ook want z’n act d’Olde Bank is werkelijk fantastisch. Het jury commentaar luidde destijds als volgt “Wouter is een echte topper die in de toekomst vast en zeker Wereld kampioen gaat worden.” Naast Wouter kunt u ook John Hoogenboom bewonderen. Hij werd met z’n act 'Boom is Ho!' derde in de categorie professionals op het NK. Deze zwevende act zal u echt gaan verbazen!

Op de Heuvel staan een aantal bijzondere levende standbeelden, allen uitgedost in het roze. In het kader van Oss Regenboogstad zet ook Living Statues Festival zich, net als de gemeente Oss, in voor een beter leefklimaat en acceptatie van homoseksuelen, lesbiennes, biseksuelen en transgenders. Dit uiten wij door middel van het 'Roze Plein' op de Heuvel.

Aanstormend talent van eigen bodem, Bente Boeijen (9 jaar) en Milo van den Broek eveneens 9 jaar en beiden woonachtig in de gemeente Oss, staan voor de eerste keer op een sokkel voor een breed publiek. Beiden hebben deelgenomen aan de workshop afgelopen juni die werd georganiseerd in samenwerking met de organisatie van het World Living Statues Festival.  En ze hebben de smaak te pakken! Ze staan te popelen om voor u op te treden! Milo heeft een act bedacht en gemaakt omtrent het Toy Story Soldaatje en Bente heeft zich laten inspireren door het sprookje Doornroosje. Beiden doen ze een gooi naar de felbegeerde prijs 'Aanstormend talent', komt u ze aanmoedigen koopzondag 27 augustus a.s.?

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.