DressRedDay Breda in actie voor de Hartstichting

22 augustus 2017 12:26

DressRedDay Breda in actie voor de Hartstichting

U helpt toch zeker ook mee om op 29 september de Grote Markt in Breda rood te kleuren? U bent van harte welkom vanaf 19.00 uur voor het Stadhuis op de Grote Markt waar het team DRD Breda een Benefiet concert organiseert ten bate van de Hartstichting!

Geef om elkaars en kom naar het concert of geef! Elke euro telt!

Corine Verbeek Klaassen met haar RDDB team haalt met deze actie gelden op voor onderzoek naar het eerder herkennen van hart- en vaatziekten bij vrouwen. 

Diverse grote artiesten en muzikanten werken hier belangeloos aan mee, te weten Riem de Wolff (van de Blue Diamonds), David van Oosterhout, Jovano Dingenouts, the River Aa BigBand en de niet te evenaren Bob Bullee!

Onderzoek is noodzakelijk. Steun daarom de Hartstichting (DressRedDay) en draag zo bij aan onderzoek naar het eerder herkennen van hart- en vaatziekten.

Stel dat men hart- en vaatziekten eenvoudig kan opsporen uit een druppel bloed? Dat zou geweldig zijn. Nu overlijden te veel mensen geheel onverwachts aan een hartstoornis. Elke dag weer! Help je mee om dit te voorkomen? Daarom na het succes van vorig jaar ook dit jaar weer een fantastisch Benefit concert. Kijk op https://actie.hartstichting.nl/drdbreda2017

Laat je hart spreken en doneer elke euro is welkom! Geef om elkaars hart! 

Hart- en vaatziekten zijn doodsoorzaak nummer 1 bij vrouwen. Signalen dat er iets mis is met hart zijn bij vrouwen vaak minder duidelijk dan bij mannen. Ze worden daardoor sneller over het hoofd gezien of niet op tijd herkend. Hierdoor overlijden nog te veel vrouwen onverwacht. Dat moet veranderen!  Veel vrouwen met een hart- of vaatziekte hebben vooraf geen duidelijke klachten. De ziekte slaat onverwacht toe. Mensen overlijden plotseling of moeten leven met de blijvende schade aan het hart of de hersenen. Er is meer onderzoek nodig om hart- en vaatziekten eerder te herkennen. Zo is tijdig ingrijpen mogelijk, nog voordat mensen onnodig overlijden of chronisch ziek worden.

https://actie.hartstichting.nl/drdbreda2017

Draagt u bij aan onderzoek naar het eerder herkennen van hart- en vaatziekten?

Met dank aan alle sponsoren die dit evenement mogelijk maken!  

Voor algemene vragen over de Hartstichting kunt u contact opnemen met de persvoorlichters van de Hartstichting via pers@hartstichting.nl

 

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.