Cyber Security Week en Startup Fest Europe

17 augustus 2017 15:47

Cyber Security Week en Startup Fest Europe

Van 25 tot en met 29 september 2017 staat Den Haag volop in het teken van de thema’s (cyber)security en sustainable food. Vanuit respectievelijk de Cyber Security Week en Startup Fest Europe vinden er de hele week workshops, kennissessies en netwerkevents plaats voor geïnteresseerden uit binnen- en buitenland. Startups, studenten, ondernemers en andere betrokkenen binnen deze aandachtsgebieden, attenderen wij graag op de diverse programma-onderdelen en nodigen wij uit om aanwezig te zijn.

The Hague Security Delta is initiatiefnemer van de Cyber Security Week en werkt met veel partners samen om de week inhoudelijk vorm te geven. Startup Fest Europe wordt met een aantal partners, waaronder gemeente Den Haag, georganiseerd. Rabobank is als één van de partners bij beide initiatieven nauw betrokken. Wij vinden het als dichtbij-bank belangrijk om partner te zijn en kennis, informatie en ons netwerk te delen. Met als streven, de groei van de Haagse en landelijke economie te stimuleren.

Voor meer info zie:

Cyber Security Week

https://www.youtube.com/watch?v=tXBHKreZ9X4&feature=youtu.be

Startup Fest Europe

https://www.youtube.com/watch?list=PLVTjlcNYRT3G8aqNii0c9Nv4JIotyvUWA&v=GxWGIoXWE0g

 

 

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.