Sinds 1 juli 2017 is basiscontract met arbodienst / bedrijfsarts verplicht

24 juli 2017 12:08

Sinds 1 juli 2017 is basiscontract met arbodienst / bedrijfsarts verplicht

Verzuimteam.nl is een van eerste arbodiensten met nieuwste ISO-NEN-9001-certificaat

Weer een verplichting. Betekent dit weer extra kosten en administratieve rompslomp voor bedrijven? Dat hoeft niet. Bedrijven die online een account aanmaken en gratis het basiscontract van Verzuimteam.nl downloaden, voldoen in vijf minuten aan deze wettelijke verplichting. Zónder extra administratie of extra kosten.

Een contract met een arbodienst / bedrijfsarts is wettelijk verplicht voor elk bedrijf, ongeacht de grootte. Bij Verzuimteam.nl kost aansluiting niets. Het basiscontract is gratis en ook voor ziek- en betermeldingen worden geen kosten berekend. Wel houdt Verzuimteam de vinger aan de pols. Zodra de inzet van en deskundige nodig is, ontvangt het bedrijf daarvoor een offerte. Pas bij akkoord gaat Verzuimteam.nl aan de slag. Zo voldoen bedrijven zonder extra kosten aan de nieuwe wetgeving.

GOEDE ARBO IS ESSENTIEEL

Verzuimteam.nl voldoet nu al aan de nieuwste, nog strengere ISO-NEN-9001-regels én aanvullende wettelijke regels. Zij zijn een van de eerste arbodiensten die aan de nieuwe norm voldoen. De recente certificering is de ultieme bevestiging dat Verzuimteam.nl behalve met de prijs ook qua dienstverlening concurrerend is. "Voor bedrijven is hoogwaardige arbodienstverlening essentieel. Werkgevers betalen het salaris twee jaar door en moeten actief werken aan de re-integratie van hun medewerkers. Wij houden die verplichtingen in de gaten en werken aan een maatwerk oplossing, die acceptabel is voor de werknemer én de werkgever", zegt directeur Helma Zonneveld. Verzuimteam.nl doet dat. Al jaren.

WINST VOOR KLANT

De accreditatie is mooi, maar wat hebben de klanten van Verzuimteam.nl eraan? "Het zegt concreet iets over onze kwaliteit. We zijn ISO-gecertificeerd en voldoen ook aan extra aanvullende wettelijke eisen voor arbodiensten. Met het gratis basiscontract voldoen onze klanten direct aan hun wettelijke verplichting zonder extra administratie en zonder extra kosten. Onze focus ligt nadrukkelijk op de behoeftes van bedrijven in Noord-Holland." Die aanpak blijkt effectief.

Steeds meer bedrijven kiezen voor een kleine arbodienst als Verzuimteam.nl. Omdat deze arbodienst niet met abonnementen werkt, heeft ze geen bestaansrecht als ze achteroverleunt. Juist daardoor houdt ze proactief toezicht op de wettelijke verplichtingen van klanten. Een geruststellend idee.

www.verzuimteam.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.