Ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord-Limburg presenteert genomineerden

20 juli 2017 09:04

Ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord-Limburg presenteert genomineerden

Diversiteit, doorzettingsvermogen, zelfreflectie en passie 

De Ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord-Limburg beleeft dit jaar zijn tweeëntwintigste editie. Ook dit jaar staan drie totaal verschillende ondernemers in de schijnwerpers, waarbij diversiteit, doorzettingsvermogen, zelfreflectie en passie hoog in het vaandel staan. Zij binden op vrijdag 3 november de strijd met elkaar aan tijdens de Ondernemersavond.

Zoals bekend werd in 1996 de Ondernemersprijs in het leven geroepen. Bedrijfsleven, gemeenten, arbeidsvoorziening en onderwijsinstellingen wilden daarmee de regionale economie nieuwe impulsen geven. Goed onder­nemerschap is een voorbeeld voor anderen en dat mag best eens in de schijnwerpers gezet worden, was het idee erachter. Een breed scala aan bijzondere bedrijven passeerde de afgelopen jaren de revue. Wie genomineerd wordt, kan niet anders dan een goede ondernemer zijn, aldus de jury. Intussen is het initiatief uitgegroeid tot een evenement dat niet meer weg te denken is van de kalender in ondernemersland, met als jaarlijkse hoogtepunt de Ondernemersavond.

Genomineerden

De eerste genomineerde is Nico van Eeden van Schadenet Van Eeden in Cuijk. Nico is in 1983 als zelfstandig ondernemer begonnen met zijn schadeherstel bedrijf. Het bedrijf is gestaag blijven groeien. In 2013 is het bedrijf getroffen door een brand waarbij de complete werkplaats in de as werd gelegd en in 2016 werd begonnen met de bouw van een nieuwe werkplaats. Nico van Eeden loopt voorop in de markt van schadeherstel.

Tweede kanshebber is Ramon Janssen van AVG uit Heijen. AVG is een bedrijvengroep die actief is met infrastructurele werken, het leveren van betonmortel en het leveren van recyclingproducten aan (wegen)bouwbedrijven. Nadat de organisatie in 2015 een behoorlijke verandering heeft doorgemaakt, staat het ontzorgen van klanten centraal, waarbij de gehele organisatie anders is gaan werken met een verschuiving van "ik" naar "wij" met positieve resultaten.

De derde genomineerde is Rene van der Vleuten van Globemilk. Globemilk levert met haar kwalitatief hoogwaardige (melk)producten en diensten op duurzame en professionele wijze een bijdrage aan de wereldvoedselvoorziening. De kernwaarden kwaliteit, betrouwbaarheid, verantwoordelijkheid en flexibiliteit dragen bij om de missie te verwezenlijken. René van der Vleuten is met een kleine boerderij begonnen en heeft dit bedrijf steeds verder uitgebouwd, waarna in 2007 Globemilk is opgericht.

Prijsuitreiking

Op vrijdagavond 3 november wordt de prijsuitreiking gehouden in de Schouwburg Cuijk. Wilt u meer informatie, op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rond deze ondernemersprijs of alvast kaarten bestellen? Dat kan allemaal via Elonique Dalhuisen 06-53385748 of via www.deondernemersprijs.nl.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.