Business Park Bijsterhuizen (BBP)

19 juli 2017 15:25

Business Park Bijsterhuizen (BBP)

BBP is een strategisch gelegen bedrijvenpark in de Gelderse regio, is uitstekend bereikbaar en zeer geschikt voor nationale en internationale logistieke activiteiten. Dit puur logistieke object is gelegen aan Bijsterhuizen 2202, is gebouwd in 2009 en meet in totaal circa 38,000 m2, waarvan er momenteel circa 19,500 m2 magazijnruimte beschikbaar is, dit betreft het rechtergedeelte van het object. De linkerzijde is in gebruik bij een zeer gerenommeerde speler.

Dit object voldoet aan moderne eisen op het gebied van brandveiligheid, isolatie, vrije hoogte en vloerbelasting. Het grote aantal loadingdocks (30 stuks) overtreft de verwachtingen. In het kader van renewable energy is SDE+-subsidie ontvangen, die het mogelijk maakt het dak van dit object te voorzien van zonnepanelen. De verwachting is dat dit project nog in 2017 plaats zal vinden.

De eigenaresse van dit object denkt graag met u mee en is flexibel op het gebied van huurtermijnen en is tevens bereid om te investeren in het pand indien dit gewenst is. De unit van circa 19,500 m2 is NU beschikbaar en verkeert in een zeer goede staat van onderhoud.

Meer informatie over dit object, de eigenaresse en de verhurende makelaars kunt u vinden op www.bbp2202.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.