Van een 1m³ IBC tot 5 cm vlokken in minder dan 50 seconden?

18 juli 2017 11:19

Van een 1m³ IBC tot 5 cm vlokken in minder dan 50 seconden?

Dit kan nu ook met de 2-assige K25 /CL-shredder van SatrindTech. Deze shredder is voorzien van een uniek gepatenteerd CL-systeem waarmee de outputgrootte wordt gereguleerd.

De IBC zal via een speciale 45° hoektrechter exact op de juiste positie in het messenbed worden geleid, waardoor de IBC direct door de messen wordt gegrepen. Onder het messenbed bevindt zich een contraframe met zeef die het geshredde materiaal bij de gewenste grootte pas door de zeef laten vallen. De zeef en de messen zijn hierin op elkaar afgestemd.

Deze unieke oplossing is zeer efficiënt en een betaalbaar alternatief voor hoogtoerige rotorshredders en de grotere 3- en 4-assige shredders. Het CL-systeem is voor bijna alle SatrindTech 2-assige shredders beschikbaar, van de meest compacte HP10 (7,5 kW) tot de HP 50 (30 kW). Afhankelijk van het model en bouwjaar is het ook mogelijk om het CL-systeem achteraf nog in uw SatrindTech shredder in te bouwen.

Vanzelfsprekend is het systeem niet alleen geschikt voor IBC's, maar ook voor andere kunststof producten, voor hout, karton, papier, rubber, metalen en meer. De SatrindTech shredders worden standaard uitgevoerd met een veilige vultrechter, standaard frame en besturingskast, conform CE.

SatrindTech is al meer dan dertig jaar een vooraanstaand producent van industriële shredder met vermogens van 3 kW tot 300 kW met een ongekend aantal toepassingen van eenvoudige shredder tot volledige turn-key oplossingen. Binnen Nederland en België vertegenwoordigt De Jong Milieusystemen deze SatrindTech shredders. Informeer naar de vele mogelijkheden om uw afval aanzienlijk in volume te verkleinen of restproducten te vernietigen.

Link naar een voorbeeld video.

Indien u meer informatie over het CL-systeem of een shredder wilt weten, neemt u dan gerust contact met De Jong Milieusystemen op via info@afvalpers.nl of kijk op www.afvalpers.nl/shredders

 

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.