XiXiX Office supplies van start gegaan!

Wie na 23 jaar ervaring in de branche eindelijk eens de kans krijgt om voor zichzelf te starten pakt het direct goed aan. XiXiX levert office supplies zonder fratsen, komt beloften altijd na en presenteert zich als een echte vakidioot die altijd up to date is. Met een moderne aanpak worden klanten bediend op een eenvoudige en toch heel complete manier. Er worden praktische favorietenlijsten gemaakt door te kijken door de bril van de klant en bij nood is er zelfs een spoedservice!

Ontdek het assortiment van XiXiX Office supplies

Wat je misschien nog wel het meest zal verbazen is het enorme assortiment van XiXiX. We hebben het niet alleen over handige kantoor-hebbedingetjes, maar we hebben het over kantoorartikelen, papierwerk, schoonmaakmiddelen, verpakkingsmateriaal, drukwerk, relatiegeschenken, promotiemateriaal en zelfs koffie, thee en koekjes. Of je nu kantoormeubilair of paperclips nodig hebt; je vindt het bij XiXiX. Over paperclips gesproken… Bij ons spaar je met iedere bestelling Paperclippies en deze zijn in te wisselen voor bioscoopbonnen. Even weg van kantoor en lekker een avondje uit, daar gaan we voor!

Profiteer direct van de acties!

XiXiX is persoonlijk, behulpzaam en meedenkend. Ieder contact eindigt met een lach en dat is toch wel het belangrijkst! Je mag leuke en ludieke acties verwachten, maar ook een correctie service met lekkere presentjes op zijn tijd. Zo krijg je bij elke order vanaf € 45,- met deze actiecode ‘emmersnoep’ in de maand Juni een emmer snoep! Maar er zijn nog veel meer leuke acties in deze maand. Wat dacht je van een promo roll-up banner, een box met 100 BIC pennen of universeel kopieerpapier, voordelig per pak of gewoon per pallet? Kortom, juni is dé maand om kennis te maken met XiXiX, en met ondernemer Hans natuurlijk, want dat is nog wel het gezelligst!

Bel het mooiste telefoonnummer van Nederland: 0513 – 513 513

www.xixix.nl

Onze partners