Merendeel werkzoekenden in betonbranche vindt baan via vriendennetwerk

28 juni 2017 15:31

Merendeel werkzoekenden in betonbranche vindt baan via vriendennetwerk

Uitzendbureau de Vakaturebank introduceert nieuw online platform: DeVriendenVanBeton. Aanleiding voor het nieuwe platform is de constatering van het toenemend social media onder het personeel, wat werkzaam is in de betonsector en op deze manier aan een baan komt.

“Door middel van een online community te creëren op het nieuwe online platform spelen we in op de vraag in de markt. ” aldus Dick van Dreumel initiatiefnemer en eigenaar van uitzendbureau de Vakaturebank.

Nieuwe vorm van communiceren in de beton noodzakelijk.

Personeel dat werkzaam is in de betonsector komt via hun vriendennetwerk bij een opdrachtgever. Deze manier van werk zoeken is in een stroomversnelling geraakt omdat nieuwsberichten en vacatures in een razend tempo online worden gezet en gedeeld op social media platformen. De hoogste tijd, voor de nog zeer traditionele arbeidsmarkt, om een andere weg te bewandelen en op een nieuwe manier te communiceren met de doelgroep. DeVriendenVanBeton is een gratis online platform wat in dienst staat van de betonbranche, zowel voor personeel als bedrijven binnen en buiten de branche.

Platform met oog op de toekomst

Het platform ‘DeVriendenVanBeton’ is opgericht met het oog op de verwachte groei en de daarbij behorende ontwikkelingen binnen maar ook buiten de betonbranche. Door een online platform te creëren waarop alle belanghebbende samenkomen, wordt een stap gezet naar een nieuwe manier van communicatie als online community. Tevens worden er leerwerktrajecten opgezet en aangeboden via DeVriendenVanBeton, wat het platform op een hoger niveau brengt. Hiermee willen de initiatiefnemers bijdragen aan de opvulling van het te verwachte arbeidstekort. Voor meer informatie en aanmelden zie www.devriendenvanbeton.nl

Over de Vakaturebank

De Vakaturebank is sinds 1954 actief op het gebied van bemiddeling in technisch- en     uitvoerend personeel. Sinds 2008 zijn ze totaal gespecialiseerd in de bemiddeling van personeel in de betonsector. Samen met Active HR maakt de Vakaturebank onderdeel uit van de overkoepelende holding NoBrothers BV.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.