Innovatieve ondernemers op regionale arbeidsmarkt kans op Senzer Award

21 juni 2017 15:21

Innovatieve ondernemers op regionale arbeidsmarkt kans op Senzer Award

De Senzer Award prijst ondernemers in regio Helmond en De Peel die op vernieuwende wijze omgaan met werkgelegenheid. Inschrijving is nu gestart! 

Initiatiefnemer Senzer wil innovatieve ondernemers in de schijnwerpers zetten. Volgens Senzer hebben bedrijven door allerlei veranderingen meer behoefte aan verrassende oplossingen voor hun arbeidsvragen. ‘We zien steeds meer dat verschillende bedrijven anders nadenken over de werkgelegenheid die zij bieden. Ze geven bijvoorbeeld geen baan- maar werkgarantie, waardoor iemand binnen een bedrijf verschillende functies kan uitoefenen. Of ze selecteren niet op functieprofielen, maar kijken naar iemands mogelijkheden met een takenpakket in gedachten. Deze bedrijven zijn een inspiratiebron en versterken de regionale arbeidsmarkt. Dat moet beloond worden!’, aldus René Niks, directeur Arbeidsintegratie Senzer.

Voordragen vanaf 21 juni

Een bedrijf voordragen kan via www.senzeraward.nl. Er zijn twee categorieën: kleine ondernemingen (tot 50 medewerkers) en middelgrote tot grote ondernemingen (vanaf 50 medewerkers). Een deskundige jury met onder meer René Walenberg (algemeen directeur Senzer), Hans Schapenk (algemeen directeur Omo Scholengroep Helmond), Rob Bogman (Secretaris BZW ) en Joost Eijsbouts (voorzitter BZW Helmond) beoordeelt de inzendingen. Op maandag 2 oktober maakt de vakjury de genomineerden bekend. Op vrijdag 17 november, de Dag van de Ondernemer, reikt de jury de Senzer Awards uit.

Initiatiefnemer Senzer

Werkbedrijf Senzer voert de Participatiewet uit voor zeven gemeentes in regio Helmond en De Peel. Senzers missie is om de regionale arbeidsmarkt nog meer tot bloei te laten komen door talent en arbeidsvragen van ondernemingen samen te brengen. Daarbij kijkt de organisatie in alle hoeken en gaten van de arbeidsmarkt, verbindt partijen en biedt verrassende oplossingen.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.