Zakenvrouw van het jaar op overnamepad

23 mei 2017 11:14

Zakenvrouw van het jaar op overnamepad

Pascale Jongejans, eigenaar van het SecretariaatsBuro (SBB) en Flevolands Zakenvrouw van het jaar, neemt het Bussumse bedrijf On Call over.

Twee jaar geleden nam SBB al het Almeerse Switch & Go over. Met de nieuwe stap is het bedrijf onderweg ’s lands grootste bureau in virtuele secretariële dienstverlening te worden.

Zij verzorgen de telefonie en het secretariaat voor zo'n 225 bedrijven en beroeps- en brancheverenigingen in heel Nederland en zelfs daarbuiten!

SBB bestaat ruim dertig jaar en is haar tijd ver vooruit als het gaat om werken op afstand. Pascale Jongejans nam SBB twintig jaar geleden over en bouwde het bedrijf uit tot een volwassen bureau. "Met het internet is werken op afstand veel gewoner. Onze voorsprong daagt uit tot continu innoveren. We zien dat managers steeds meer zelf doen en geen full time secretaresse meer in dienst hebben. Met de overname kunnen meer klanten een beroep doen op een eigen, vaste accountsecretaresse.

Daarnaast breiden wij ons kantoor in Almere uit, omdat de vraag vanuit deze regio snel toeneemt en steeds meer Flevolandse bedrijven een beroep doen op een eigen, vaste accountsecretaresse. Wij bieden klanten continuïteit, geen gedoe met vakanties en ziekte, er is altijd iemand om de telefoon aan te nemen en het secretariaat te voeren."

On Call is geen onbekende voor SBB. "Wij wisselen wel vaker ervaringen uit en hebben bij het 12,5 jubileum van On Call hun telefonie verzorgd, zodat zij met klanten en medewerkers op stap konden. Dat geeft wel aan dat er al een goede vertrouwensbasis ligt”. Voor klanten verandert er niets, zij behouden hun eigen vaste aanspreekpunt.

 

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.