Voort en Cadac Group lanceren innovatief trainingsconcept

23 mei 2017 11:35

Voort en Cadac Group lanceren innovatief trainingsconcept

Voort wil jonge technische professionals doelgerichter gaan opleiden voor de bouw en installatietechniek. In deze sectoren zit men namelijk verlegen om goed opgeleid personeel. Om beter aan te sluiten op de vraag in de markt gaat Voort samen met Cadac Group een passend opleidingsprogramma aanbieden.

Voort is een bundeling van krachten tussen KP&T en TRACÉ en is daarmee het grootste detacheringsbureau van technische professionals in Nederland. Op dit moment heeft Voort ruim 1000 technische professionals in dienst. Voort is altijd op zoek naar vernieuwing in opleidingen en het beter afstemmen van vraag en aanbod. Met de opleidingsprogramma’s wil Voort zorgen voor beter gekwalificeerd personeel voor de bouw en installatietechniek, waarbij vraag en aanbod in de arbeidsmarkt nog beter bekeken en op elkaar afgestemd wordt. Cadac Group verzorgt in het opleidingstraject het eerste half jaar van het programma Hogere Installatietechniek en daarnaast het Jong Professional BIM programma. 

Opzet trainingen

Kenmerk van het opleidingsprogramma is dat er op individueel niveau wordt bekeken wat een professional aan kennis nodig heeft om bij opdrachtgevers van Voort een vliegende start te kunnen maken. We bepalen vooraf het niveau van de professional en koppelen daar specifieke trainingsmodules aan die flexibel kunnen worden ingezet. We werken dus met een echte modulaire trainingsaanpak! Tom Hemmelder, Manager bouw & installatie bij Voort: “Het Jong professional programma staat al grotendeels in de grondverf. Cadac Group heeft ons geholpen met de ontbrekende puzzelstukjes.”

Jeroen Leeuw, Sales Director Cadac Group AEC, zegt over de samenwerking: “Cadac Group kijkt enorm uit naar de samenwerking met Voort. Wij gaan onze expertise op gebied van bouwkundige en installatietechnische trainingen optimaal inzetten om Voort te ondersteunen.”

Ben je geïnteresseerd in deelname? Het programma start op 7 september, maar professionals en andere geïnteresseerden kunnen zich nu al aanmelden.

Over Cadac Group:

Cadac Group is gespecialiseerd in automatiseringsoplossingen voor het creëren, beheren en delen van digitale ontwerpinformatie. Daarnaast ontwikkelt Cadac Group zelfstandig en onafhankelijk software voor het verbeteren en optimaliseren van ontwerpprocessen, documentbeheer en projectcommunicatie. Met ca. 250 medewerkers en meer dan 12 vestigingen wereldwijd is Cadac Group voor haar klanten een betrouwbare en pragmatisch partner. Cadac Group is Autodesk Platinum Partner en Microsoft Gold Partner.

www.cadac.com

Over Voort:

Voort is de grootste detacheerder van en voor technische professionals. Verbinden is wat we doen. De juiste professional op de juiste plek. Een plek waar je kunt groeien. Jezelf kunt ontwikkelen.

Wil jij meer weten over Voort of jouw mogelijkheden bekijken? Bezoek onze website of volg ons via social media.

www.voort.com

 

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.