Restaurant De Beren in Oud-Beijerland verhuist naar A-locatie

18 mei 2017 16:17

Restaurant De Beren in Oud-Beijerland verhuist naar A-locatie

Restaurant Bertus Beer gaat verhuizen naar het Marktplein, midden in het levendige centrum van Oud-Beijerland. In het oude pand was het populaire Beren restaurant al een tijd uit haar jasje gegroeid, daarom was het na 17 mooie jaren tijd om het restaurant uit te breiden. Marjolein Mens van de Beren vertelt “Het nieuwe monumentale pand kent het publiek uiteraard nog door de voormalige uitgaansgelegenheid Moods. Het pand krijgt nu natuurlijk een eigentijdse metamorfose, máár de barfunctie in het restaurant blijft! Bezoekers kunnen hier dus nog steeds gezellig borrelen tot in de late uurtjes!” Naar verwachting opent het vernieuwde restaurant half juni haar deuren.

Een zoektocht naar de geschikte plek voor een groter restaurant leverde al snel deze toplocatie op. “Door de geweldige ligging en het mooie pand wisten we meteen dat we dit niet konden laten schieten’’, vertellen de ambitieuze franchisenemers Patricia en Yonas Assefa. De naam Bertus Beer wordt gedurende de transformatie veranderd naar de overkoepelende naam: De Beren, een naamsverandering welke momenteel op landelijk niveau wordt uitgevoerd. Hiernaast wordt het restaurant compleet gerestyled met een robuuste bar en sfeervolle zitjes. Buiten wordt het grote zonnige terras vernieuwd, gasten kunnen er vanaf juni volop genieten van een borrel met keuze uit een groot aantal speciaalbieren en fijne borrelhappen.

De unieke berengerechten

Naast het interieur is ook de menukaart voor lunch en diner vernieuwd. De populaire berengerechten blijven uiteraard op de kaart maar er komen ook mooie nieuwe gerechten bij. Alle vlees- en visgerechten worden bereid in een echte houtskoolgrill, dit geeft de gerechten een puur en authentiek karakter. Bezoekers kunnen rekenen op een ruimer en moderner restaurant waar vakmanschap en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Om de opening van het vernieuwde De Beren restaurant te vieren is juli gedoopt tot burgermaand, in deze maand zijn alle burgers te bestellen voor slechts €8,50!

Een restaurantmerk met een sterke persoonlijkheid

Het typisch Rotterdamse horecaconcept De Beren staat bekend om haar kwalitatieve royale gerechten voor een vriendelijke prijs. In 2016 werd zij zelfs uitgeroepen tot het meest sympathieke horecamerk van Nederland. De Beren startte in 1984 met de opening van een eetcafé op de Noordsingel in Rotterdam. Inmiddels is het concept uitgegroeid tot een succesvolle horecaformule met restaurants en bezorgrestaurants door heel Nederland. De horecaketen wil alle vestigingen die de oude stijl nog hanteren, ombouwen naar de nieuwe stijl. www.beren.nl

 

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.