LeasePlan publiceert LeasePocket 2017/2018

23 mei 2017 14:38

LeasePlan publiceert LeasePocket 2017/2018

LeasePlan publiceert 23 mei de nieuwste versie van de LeasePocket 2017/2018 tijdens het jaarlijkse FleetManagement Event. Al jarenlang is dit praktische handboek het volledigste naslagwerk op het gebied van zakelijke mobiliteit. De LeasePocket is sinds dit jaar online aan te vragen als e-guide. Volgens de leasemaatschappij is het een onmisbare tool voor iedereen die streeft naar optimaal wagenparkbeheer.

De LeasePocket geeft professionals advies over het optimaal inrichten van het wagenpark, het kiezen van de juiste vorm van mobiliteit en bevat verder actueel fiscaal advies. Het document bevat bovendien nuttige informatie over de laatste ontwikkelingen op het gebied van mobiliteit, zoals autodelen, elektrisch rijden en private lease.

Het handboek besteedt dit jaar extra aandacht aan MVO. LeasePlan helpt organisaties graag om concrete doelen te behalen op het gebied van duurzame mobiliteit. Bijvoorbeeld het verminderen van de CO2-uitstoot van het wagenpark door het stimuleren van elektrisch rijden of door werknemers andere vormen van mobiliteit aan te bieden.

De LeasePocket is geschikt voor wagenparkbeheerders, HR- en financieel medewerkers, inkopers en ondernemers die zich bezig houden met mobiliteitsbeheer.

LeasePocket aanvragen

Geïnteresseerden kunnen het handboek gratis opvragen via de website van LeasePlan: leaseplan.nl/leasepocket.

 

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.