Laat je inspireren tijdens de MVO Award op 29 mei

23 mei 2017 11:42

Laat je inspireren tijdens de MVO Award op 29 mei

Kennismaken met inspirerende start-ups, Angela Verkuijlen als dagvoorzitter, de uitreiking van de MVO Award en een mooie mogelijkheid om te netwerken; dat is de MVO Award 2017. Op maandag 29 mei maken Rijk van Nijmegen Uitdaging en de Rabobank Rijk van Nijmegen de winnaar van de MVO Award 2017 bekend in Theater ’t Mozaïek in Wijchen.

Inspirerende avond

Angela Verkuijlen, onder andere Nachtburgemeester van Nijmegen, neemt ons gedurende de avond mee in de wereld van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Niet alleen stelt zij de drie finalisten – ByKay, ECO+BOUW (voorheen ORGA bouw) en Radboudumc – voor. Ook worden twee inspirerende start-ups, Be-O en Jimini’s, gepresenteerd.

Angela Verkuijlen

De keuze voor dagvoorzitter Angela Verkuijlen was gemakkelijk. Gaby Erens, manager Rijk van Nijmegen Uitdaging: “Angela heeft als speerpunt het samenbrengen van verschillende organisaties en mensen om inspirerende initiatieven zichtbaar te maken en (waar nodig) bruggen te slaan naar politiek en bedrijfsleven. Dat sluit erg goed aan bij onze doelstellingen.”

Bekendmaking winnaar

Sylvia Fleuren, wethouder gemeente Berg en Dal, maakt de winnaar bekend. Zij is voorzitter van de jury van de MVO Award. De juryleden hebben alle finalisten bezocht en tijdens de vergadering op 17 mei de winnaar gekozen. Gaby Erens, manager Rijk van Nijmegen Uitdaging: “Het was bijzonder om samen met onze juryleden zeer gedreven en enthousiaste ondernemers en ambassadeurs van duurzaamheid en gezondheid te bezoeken.”

Programma 29 mei 2017

Vanaf 17.00 uur is de ontvangst met een hapje en een drankje. Het officiële programma start om 17.30 uur en eindigt om 19.00 uur. Daarna vindt er een borrel plaats waar de gelegenheid is om de winnaar te feliciteren en kennis te maken met Be-O en Jimini’s.

Aanmelden voor het bijwonen van de uitreiking kan via onze website http://www.rijkvannijmegenuitdaging.nl/activiteiten/mvo-award/. Wij nodigen u uit om een introducé mee te nemen!

MVO Award

De MVO Award is een prijs voor hét bedrijf uit de gemeenten Berg en Dal, Beuningen, Heumen, Nijmegen en Wijchen dat zich onderscheidt door aantoonbaar maatschappelijk verantwoord te ondernemen en zichtbaar betrokken te zijn bij onze regio. Door de uitreiking van de MVO Award worden bedrijven die – op basis van People, Planet en Profit – bijdragen aan een positief leefklimaat in het Rijk van Nijmegen, in de spotlights gezet.

Foto: Ger Loeffen

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.