Beleef Japan bij Simon Lévelt in Arnhem!

23 mei 2017 11:34

Beleef Japan bij Simon Lévelt in Arnhem!

Japan!

Simon Lévelt is dé speciaalzaak voor koffie en thee. Afgelopen maand is Houcine Whabi, de eigenaar van de winkel, op studiereis geweest naar Japan en teruggekomen met een verrassing! Deze kennis en passie willen zij graag met u delen. Zij verwelkomen u daarom graag deze zaterdag en leren u de kunst van het thee zetten. Komt u ook?

Japanse thee-ceremonie

Op zaterdag 27 mei organiseert Simon Lévelt Arnhem een thee ceremonie in Japanse stijl, een ware beleving waarbij zij u willen laten proeven, ruiken, ervaren en voelen wat écht thee drinken is. Er zijn twee Geisha’s die u in Japanse sferen laten komen.

Wij Zijn Arnhem!

Simon Lévelt is lid van ‘Wij Zijn Arnhem!’. Dit is een initiatief van Arnhemse ondernemers die samen beleving verhandelen en daarmee winkelen in Arnhem net een beetje leuker maken. Dit doen wij onder één logo, dichtbij, lokaal, ieder vanuit zijn eigen vakgebied en passie en met hoge service. Samen werken wij aan een bruisend winkelgebied met winkels én horeca om te ontspannen en om heerlijk te shoppen en te verblijven. Want: Wij zijn Arnhem! is winkelen met allure:  een keurmerk om trots op te zijn.

Locatie en tijd

U bent welkom tussen 12.00 en 17.00 uur Simon Lévelt Arnhem op de Koningstraat 79 in Arnhem of kijk op onze Facebookpagina voor meer informatie www.facebook.com/Simon-Lévelt-Arnhem-170551393094194/

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.