Port Exhibition Rotterdam 2017 (Mosselen aan de Maas)

12 april 2017 15:34

Port Exhibition Rotterdam 2017 (Mosselen aan de Maas)

Over vernieuwing gesproken… Port Exhibition Rotterdam 2017 (Mosselen aan de Maas) gaat van 2.000 m² naar maar liefst 4500 m² stand vloeroppervlakte. De stap die gemaakt is door de organisatie om de beurs te verplaatsen van de ss Rotterdam naar de RDM (Rotterdamse droogdok Maatschappij) blijkt een schot in de roos te zijn geweest.

Het succesvolle evenement is al jarenlang een beproefd concept dat elke in of voor de Rotterdamse haven werkzame onderneming en organisatie aanspreekt. Port Exhibition Rotterdam 2017 is dan ook een zakelijk evenement dat door geen enkel ander Rotterdams evenement geëvenaard kan worden. Het evenement Port Exhibition Rotterdam 2017 (Mosselen aan de Maas) richt zich volledig op bedrijven en organisaties die werkzaam zijn in en voor de Rotterdamse haven en op hun dierbare nationale en internationale relaties. Het evenement wordt gehouden woensdag 10 en donderdag 11 mei a.s. in het nostalgische RDM Events (De Rotterdamse Droogdok Maatschappij). Hier zijn alle faciliteiten aanwezig om van Port Exhibition Rotterdam 2017 een evenement te maken waarbij de havenstad Rotterdam nationaal weer goed op de kaart wordt gezet.

De officiële opening zal woensdag 10 mei om 13.00 uur gedaan worden door de heer S.W.A. (Steven) Lak – Algemeen Voorzitter evofenedex. Vervolgens zal Zijne Hoogheid Pieter Christiaan van Oranje-Nassau, van Vollenhoven het goede doel van Port Exhibition Rotterdam 2017  introduceren. Door de organisatie is er op de beursvloer ruimte gereserveerd voor het geven van lezingen en workshops die gegeven zullen worden door verschillende exposanten van de beurs. Belangrijk is dat naast het zakelijke het evenement ook gebaseerd is op het culinaire en het feestelijke aspect. De organisatie heeft wederom gekozen voor BON BON Catering Services, SMIDT Zeevis, Restaurant Kaat Mossel en Wijn aan de Kade die zorgen voor de gezellige sfeer waar nog lang over gesproken zal worden. Dit alles zal samen gaan met live muziek met o.a. de band SOMETHING ELZE en bekende Rotterdamse zangers. Na sluiting van de beurs om 22.00 uur is er nog gelegenheid om de beurs af te sluiten op het partyschip 'De Rotterdam' (met livemuziek). Deze ligt aangemeerd aan de kade van de beurslocatie. Voor meer informatie www.portexrotterdam.com of tel.: 010- 2400122.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.