Where we’ve met naar de Kloosterplaats

23 maart 2017 15:58

Where we’ve met naar de Kloosterplaats

De kogel is door de kerk: Where we’ve met zal dit jaar haar derde editie beleven op 25 en 26 augustus op de Kloosterplaats. Ook dit jaar zal de organisatie er alles aan doen om een mooi festival neer te zetten. Anna Rune, Tim Dawn en Willemijn de Boer zijn de eerste acts die Where we’ve met kan presenteren.

De organisatie liet vorig jaar weten met het festival rond te trekken om Schiedammers hun stad te laten zien. Met het gat tussen de Broersvest en de Broersveld is de ultieme festivallocatie voor dit jaar weer gevonden. De Kloosterplaats, voorheen het Gat van Bolmers, heeft de afgelopen jaren een grote transformatie ondergaan, geïnitieerd door de gemeente en Bolwerk. De Kloosterplaats zal op 25 en 26 augustus helemaal klaar zijn om Where we’ve met te kunnen huisvesten.

Ook dit jaar zal er nationaal en regionaal muzikaal talent op het podium optreden en zullen er intieme loftsessies plaatsvinden. Er zal echter nog steeds voor nieuwe verrassingen worden gezorgd. De organisatie belooft dat het festival groter uit gaat pakken dan ooit: het Schiedamse publiek zal twee fantastische dagen meemaken.

Een goed begin is het halve werk. Daarom kondigt de organisatie van Where we’ve met nu al Anna Rune, Tim Dawn en Willemijn de Boer aan. De in Rotterdam wonende Anna Rune is de winnares van De Beste Singer-Songwriter van Nederland 2015 en verwarmt harten met haar popliedjes met een klassieke twist. De indiepopartiest Tim Dawn was één van de meest geboekte acts van de Popronde 2016. Zijn single "Lighthouse" werd al gespeeld bij o.a. Radio 1, Radio 2 en op De Speelplaats bij 3FM. Rotterdammer Willemijn de Boer weet hoe je liedjes schrijft. Ze verrast menigeen met liedjes geïnspireerd door Spinvis en Maarten van Roozendaal.

Wil je op de hoogte blijven? Like dan snel de Facebookpagina van Where we’ve met (https://www.facebook.com/wherewevemet) of surf naar de website (www.wherewevemet.nl), hier worden zeer binnenkort updates geplaatst.

Hou alvast het laatste weekend van augustus vrij en sluit je festivalseizoen af op Where we’ve met!

Where we’ve met, waar vreemden vrienden worden

Vrijdag 25 en zaterdag 26 augustus 2017

Festivalterrein: Kloosterplaats

Toegang = gratis

Meer informatie en line-up: www.wherewevemet.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.