Whatsapp groep ZZP Alphen

24 maart 2017 11:18

Whatsapp groep ZZP Alphen

Er is gebleken dat onze nieuwsbrieven wel eens in de spam terecht komen en daardoor niet worden gelezen. Tijdens de ledenvergadering van 15 februari is het idee geopperd om een whatsapp groep aan te maken: daarin worden onze bijeenkomsten aangekondigd, kunnen vragen gesteld worden en worden alle leden met elkaar verbonden. De communicatie wordt door een beheerder op inhoud en frequentie beoordeeld.

Wanneer iemand geen gebruik maakt van Whatsapp, kunnen we de aankondigingen per SMS versturen. Dan ben je alleen niet verbonden met de groep en mis je misschien vragen waar je op in kunt springen.

Expert aan het woord

In onze vereniging zit heel veel kennis. Hoe mooi is het wanneer we deze kennis met elkaar delen? Heb jij een onderwerp waar je iets over wilt schrijven, geef het aan ons door. De enige voorwaarde die wij stellen is dat de tekst maximaal 250 woorden heeft.

Jouw bedrijf gegarandeerd op pagina 1 in Google

De volgende bijeenkomst staat gepland op donderdagavond 20 april, inloop 19:30 start 20:00. Deze bijeenkomst is de eerste van een reeks met als onderwerp "Hoe vergroot ik mijn (potentiële) klantenportefeuille". Dit onderwerp heeft veel facetten: hoe ben je goed te vinden met je website?, hoe vind je klanten wanneer je geen website hebt?, hoe kan ik in mijn branche de potentiële klanten bereiken?  wat kan facebook, linkedin, youtube, koude acquisitie voor mij doen? 

Je hebt een mooie website, maar wilt dat potentiële klanten in en rond Alphen aan den Rijn jouw bedrijf beter vinden in Google, het liefst op de eerste pagina. Of je hebt géén website, maar vindt het wel belangrijk dat jouw bedrijf te vinden is op het internet. Genoeg mogelijkheden! Marinus Veenekamp van Koopplein Alphen aan den Rijn laat graag zien hoe jouw bedrijf gegarandeerd hoog in Google gevonden kan worden; bijna altijd op pagina 1, bijna altijd in de top 5 en meestal zelfs op positie 1 of 2. Wil je dit ook graag? Kom de 20e naar deze interessante avond.  

Heb je zelf een vraag hierover óf juist kennis die je wilt delen tijdens één van de avonden, mail dit naar info@zzpalphen.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.