Slump Catering & Events viert jubileum met open dag

1 maart 2017 14:59

Slump Catering & Events viert jubileum met open dag

Slump Catering & Events bestaat dertig jaar en viert dit onder andere met een open dag op zondag 12 maart 2017. Geïnteresseerden, aanstaande bruidsparen, jarigen of andere feestvierders kunnen ideeën opdoen en een kijkje nemen in de keuken van de cateraar in Bant.

Particulieren kennen Slump Catering & Events met name van de catering tijdens bijvoorbeeld bruiloften en jubilea maar ook van diverse publieksevenementen zoals de PolderProms en Glemmer. Voor een ieder die nog niet bekend is met het bedrijf opent de cateraar graag haar deuren. De loods in Bant wordt omgetoverd tot een ware feestinspiratiehal, waar bezoekers zich kunnen laten inspireren en amuseren.

Ook vaste klanten kunnen zich laten verrassen door de presentatie van nieuwe materialen en trends op het gebied van bruiloften en feesten. “Er zijn heel veel verschillende mogelijkheden qua aankleding en catering”, vertelt eigenaar Henk Slump. “In onze loods presenteren we diverse feestthema’s. In combinatie met onze eigen tenten en meubilair worden er diverse feeststijlen gepresenteerd.”

De koks presenteren deze dag hun liefde voor het vakmanschap. Er worden kleine hapjes bereid van (h)eerlijke en lokale producten en gepresenteerd vanuit o.a. een foodtruck. De gastvrouwen en -heren staan deze middag klaar om de bezoekers te voorzien van een drankje en eventuele feestvragen te beantwoorden.

Inmiddels dertig jaar geleden begon Henk Slump in het centrum van Bant met de verhuur van statafels en stoelen. Een uit de hand gelopen hobby die in de loop der tijd flink is uitgebreid. Momenteel heeft het bedrijf een oppervlakte van zo’n 3500 m². Niet alleen de bedrijfshal is vergroot, ook het klantenbestand wordt steeds groter. ‘We zijn ‘wereldberoemd’ in de Noordoostpolder, maar ook buiten de polder weten zowel particulieren en bedrijven ons steeds vaker te vinden“, vertelt Slump trots.

En dat is reden voor een feestje. Op 12 maart viert Slump Catering & Events haar 30e verjaardag. Tussen 14.00 en 18.00 uur is iedereen van harte welkom in de feesthallen van Slump aan het Rister 11 in Bant.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.