Energiewacht: dit voorjaar op toer met Zonneburen

23 maart 2017 15:41

Energiewacht: dit voorjaar op toer met Zonneburen

8 exclusieve informatie avonden over zonnepanelen bij jou buurt

Energiewacht toert dit voorjaar met Zonneburen door Drenthe, Groningen en de Randstad. In totaal organiseren we acht exclusieve informatiebijeenkomsten over zonne-energie en de aanschaf van zonnepanelen. In samenwerking met Essent* komen we buurten! We starten op woensdag 5 april in Roden om de toer op woensdag 24 mei af te sluiten in Veendam. Tijdens de toer laten we iedereen op een leuke en laagdrempelige manier kennis maken met zonne-energie. Na afloop van de avond weet iedereen wat het eigen dak hen oplevert!

Zonneburen: van een kijkje op je eigen dak tot aanschaf

Energiewacht is altijd dichtbij! Met Zonneburen gaan we naar de mensen toe. We doen Roden, Dwingeloo, Emmen, Assen, Spijkenisse, Zuidhorn, Woerden en Veendam aan om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met zonnepanelen, een vorm van duurzame energie die geschikt is voor elk huishouden. Na afloop van de avond weet de bezoeker alles over de mogelijke investering, de terugverdientijd en wat zij besparen op de energierekening. Alles specifiek voor zijn of haar woonsituatie. Samen met de bezoeker kijken we live naar het eigen dak om een realistisch voorstel te doen voor zonnepanelen op de eigen woning. Daarnaast kunnen bezoekers de zonnepanelen en randapparatuur van dichtbij zien, we nemen ze namelijk mee!

Zonne-energie op maat

Alle inwoners van Nederland krijgen de komende jaren met de transitie naar duurzame energie te maken. De avonden zijn erop ingericht om zoveel mogelijk mensen op een laagdrempelige manier verder te helpen, in elke fase van oriëntatie tot de aanschaf van zonnepanelen. In de vorm van een informatiemarkt, bieden we allerhande informatie aan over zonne-energie, terugverdientijden, de techniek en installatie, maar ook de btw-teruggave mogelijkheden en subsidies die gelden in de gemeente, of bijvoorbeeld de Zonnelening in de Gemeente Emmen. Én met het vernieuwde assortiment zonnepanelen van Energiewacht, is iedereen voordeliger uit. De opbrengst met de nieuwe panelen is nog hoger dan voorheen.

Aanmelden voor Zonneburen

We starten op woensdag 5 april met de eerste bijeenkomst voor de inwoners van Roden en omgeving. Vanaf 18.30 tot 21.00 uur is iedereen welkom in hotel ‘Het wapen van Drenthe’ aan de Heerestraat 1 in Roden. De avond is vrijblijvend en alle geïnteresseerden zijn welkom. Aanmelden is gratis: www.ewacht.nl/zonneburen

*Energiewacht is een erkende servicepartner van Essent.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.