Muntstad beste Nederlandse Volkswagen Bedrijfswagens Service Dealer in 2017!

21 februari 2017 14:04

Muntstad beste Nederlandse Volkswagen Bedrijfswagens Service Dealer in 2017!

Volkswagen bedrijfswagendealer Muntstad is woensdag 15 februari j.l. uitgeroepen tot ‘Service Dealer van het Jaar 2017’. Het Utrechtse dealerbedrijf ontving deze prestigieuze titel tijdens een feestelijke dealerbijeenkomst in Studio 21, te Hilversum. Muntstad heeft deze titel onder andere te danken aan de hoogste klantwaardering voor haar verleende service.

 

De ‘’Beste Dealer Award’’ is een onderscheiding geïnitieerd door importeur Pon om de Volkswagen bedrijfswagendealers te inspireren en stimuleren tot topprestaties. Alle dealerbedrijven worden gedurende het hele jaar beoordeeld op verschillende aspecten. Niet alleen op de harde cijfers zoals de verkoopprestaties, maar ook op onder andere klantgerichtheid, flexibiliteit en professionaliteit.

Trots

Waarom uiteindelijk Muntstad de award voor ‘Service Dealer van het Jaar’ in ontvangst heeft mogen nemen, is vanwege de uitstekende klantenservice en het structureel uitvoeren van service op locatie. Daarnaast onderscheidt Muntstad zich als bedrijfswagendealer door de verregaande specialisatie in op- en ombouw van bedrijfswagens en vanwege zijn voorraad van specifieke onderdelen.

‘’Een mooier compliment kun je als dealerbedrijf niet krijgen’’, aldus Gert Verdaasdonk, Service Manager van Muntstad Volkswagen Bedrijfswagens Utrecht. ‘’Wij zijn pas tevreden als onze klanten uiterst tevreden zijn. De bedrijfswagenklant heeft het al druk genoeg. Wij begrijpen dat als geen ander en doen er dan ook alles aan hen volledig te ontzorgen. Als dit uiteindelijk beloond wordt met de hoogste waardering, kun je alleen maar ontzettend trots zijn!’’

Over Muntstad

Muntstad is dé officiële merkdealer en servicepartner van Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens in Utrecht en omstreken. Met een eigen schadeherstelbedrijf, leasemaatschappij, full-service wasstraat en een verhuurtak is Muntstad in staat om de complete mobiliteitsbehoefte in te vullen voor zowel de particuliere als zakelijke klant. Met vestigingen in Utrecht, Zeist,  Nieuwegein en Maarssen behoort Muntstad tot één van de grotere dealers van Nederland.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.