Jury Hoeksche Pluim 2017 kiest top 3

22 februari 2017 09:00

Jury Hoeksche Pluim 2017 kiest top 3

Transportbedrijf Combinex Dry Goods BV uit Oud-Beijerland, bandengroothandel TTI Tyre Trading International BV uit Numansdorp en Van der Ham Optometristen BV uit Oud-Beijerland zijn in de race voor de Hoeksche Pluim 2017. Dat heeft de jury van deze felbegeerde ondernemersprijs bekendgemaakt na een bedrijfsbezoek aan de top vijf van bedrijven die waren gekozen op basis van 'puur ondernemerschap'.

"En puur ondernemerschap hebben we zeker bij alle vijf de bedrijven terug gezien", zegt Vera Pieters, juryvoorzitter bij de Hoeksche Pluim. "Het is altijd weer bijzonder om een kijkje in de keuken te nemen, te ontdekken wat de Hoeksche Waard allemaal in huis heeft en de passie te zien waarmee ondernemers hun bedrijf runnen. Dat maakt het extra moeilijk om een top 3 te kiezen, maar de jury heeft unaniem voor deze bedrijven gekozen.''

De drie kanshebbers voor de Hoeksche Pluim strijden op 30 maart om de Hoeksche Pluim 2017 tijdens een feestelijke bijeenkomst bij Rabobank Het Haringvliet in Heinenoord. Zij krijgen daar alle drie gelegenheid hun bedrijf te presenteren aan een publiek van collega-ondernemers. Dat kiest daarna met stembriefjes de uiteindelijke winnaar van dé Ondernemersprijs van de Hoeksche Waard.

De andere twee bedrijven die waren genomineerd zijn elektrogroothandel Eleqtron en landbouwmachinebedrijf Van Gemeren Mechanisatie, beide uit Numansdorp.

Kaarten voor de uitreiking van de Hoeksche Pluim 2017 kosten € 20,- Bestel ze nu op www.o-hw.nl

De Hoeksche Pluim is een initiatief van Ondernemersvereniging Hoeksche Waard.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het OHW-secretariaat (Loes Könemann) 06 2865 3068 of met jury-voorzitter Vera Pieters 06 57547573.

 

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.