Dieseko Group B.V. wint Enginia customer of the year award

16 februari 2017 12:23

Dieseko Group B.V. wint Enginia customer of the year award

De genomineerde bedrijven zijn klanten uit de maakindustrie waarbij innovatie hoog in het vaandel staat. Zij zijn geselecteerd op basis van innovatie, kwaliteit van de engineers, de mate van samenwerking met Enginia en mate van verbetering van engineeringprocessen.

 Waarom een Customer of the year award?

“Door de levering van PLM software en onze dienstverlening komen wij in contact met de top van innovatieve bedrijven uit de maakindustrie. Wij zijn de spil in een netwerk van bedrijven die allemaal met dezelfde uitdagingen worstelen. Smart Industry, Industrie 4.0, ze moeten er allemaal wat mee. Middels onze evenementen, waaronder deze award uitreiking, brengen wij deze bedrijven met elkaar in contact en kunnen zij ervaringen uitwisselen en van elkaar leren.” Paul Hörchner Directeur Enginia.

De winnaar is….

Afgelopen donderdag 9 februari bracht Enginia deze top van innovatieve bedrijven bij elkaar op een netwerkbijeenkomst. Onder het genot van een hapje en een drankje werd de winnaar, Dieseko Group B.V., bekend gemaakt. Rob Eijkens en Girt Clazing van Dieseko Group namen de award in ontvangst.

Dieseko Group B.V. ontwikkelt hydraulische fundatiesystemen (www.diesekogroup.com). Ze maken al jaren gebruik van Solid Edge en Simulation. “Dieseko Group is onze Customer of the year omdat ze innovatief bezig zijn en het afgelopen jaar een weg zijn ingeslagen die aansluit bij de visie van Enginia. Enginia heeft de visie ruimte te maken voor innovatie om aan te sluiten bij Smart Industry. Dieseko heeft kwalitatief goede engineers en het contact met Dieseko Group is op alle lagen binnen de organisatie goed.” Paul Hörchner Enginia.

Rob Eijkens, Manager Innovatie en Productontwikkeling bij Dieseko Group: “Geweldig dat we deze award in ontvangst mogen nemen. We gebruiken al jaren Solid Edge en Simulation en dit jaar gaan we hier Teamcenter Rapid Start aan toevoegen. Door dit soort events hebben we contact met veel interessante bedrijven die innovatie een warm hart toe dragen. Deze award is voor ons vooral een  erkenning dat we een goede weg zijn ingeslagen. Enginia bedankt! We gaan dit met trots terugkoppelen aan ons team.”

Enginia stimuleert innovatie bij bedrijven in de maakindustrie. Dus ook in 2017 komen onze meest innovatieve klanten weer in aanmerking voor de Enginia Customer Award.

Enginia

Enginia levert PLM oplossingen voor de maakindustrie. Onze CAD, CAM, CAE en PLM-oplossingen én onze rapid start implementaties verhogen de efficiëntie en de effectiviteit in het productontwikkeling- en productieproces. Enginia creëert hiermee bij toonaangevende Nederlandse productiebedrijven de ruimte voor innovatie.

Enginia is ervan overtuigd dat je sneller en beter kunt innoveren als je goed geautomatiseerd bent, eenvoudig extra technisch personeel kunt inschakelen en specialistische engineering vraagstukken snel kunt uitbesteden. Enginia heeft dit ondergebracht in de drie business units Software, Detachering en Engineering. Enginia biedt ruimte voor innovatie en versterkt samen met jou de prestatie van de engineers, productieteams én de onderneming. Enginia is sinds 1997 Siemens PLM Solution Partner en Smart Industry ambassadeur. www.enginia.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.