Buikema genomineerd als technisch beveiligingsbedrijf 2017

16 februari 2017 15:02

Buikema genomineerd als technisch beveiligingsbedrijf 2017

Buikema Techniek uit Emmeloord is door de VEB, Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven, samen met vier collega-bedrijven uit het land genomineerd als technisch beveiligingsbedrijf van het jaar 2017. Op 23 maart wordt tijdens de jaarlijkse ledenvergadering van de VEB de winnaar bekendgemaakt.

Deze nominatie is bijzonder eervol voor het Emmeloorder ondernemersechtpaar Nico en Jeannette Buikema. De VEB is dé brancheorganisatie op het gebied van beveiliging, met zo’n 550 aangesloten bedrijven. Al die 550 bedrijven worden elk jaar ‘bedrijfsbreed’ geaudit, om het niveau van de aangesloten leden naar een zo hoog mogelijk niveau te krijgen. De leden worden vooral beoordeeld op kwaliteitsborging, vakkennis en integriteit. Uit die audits worden vijf bedrijven genomineerd als het beste elektronische beveiligingsbedrijf.

Nico en Jeannette Buikema hopen 23 maart uiteraard nummer één te zijn, maar zijn al bijzonder trots op deze nominatie. Elektronische beveiligingstechniek is één van hun specialismen, naast onder meer besturingstechniek (voor machines) en communicatietechniek (netwerken). Bij Buikema weten ze alles over brandmeldsystemen, alarmsystemen, camerasystemen en toegangscontrole. "Wij zijn er extra goed in’’, vertelt Nico Buikema, "om al die systemen aan elkaar te koppelen. We werken met het vrije besturingsprogramma Ksenia, waardoor we elke klant maatwerk kunnen leveren.’’

Buikema Techniek, dat momenteel bestaat uit een hecht team van zeven personen, verwacht een groei. Jeannette Buikema: "De economie trekt aan en daarnaast is het, helaas, een feit dat de criminaliteit verder toeneemt. De vraag naar beveiligingssystemen neemt daardoor ook toe.’’

Fotobijschrift: Nico en Jeannette Buikema en hun medewerkers zijn trots op de nominatie technisch beveiligingsbedrijf 2017 (Foto: Evelien Fotografie)

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.